Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופ גיר של ביביסי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד חשבתי לעצמי,מה קרה לתוכנית במתכונת הישנה,איפה טיף נידל ,וויקי באטלר.

למה הפורמט הכל כך מצליח הזה השתנה וזה לא שיש לי משהו נגד קלארקסון ,ריצ'ארד,ג'יימס וסטיג

אבל המתכונת הישנה הייתה מוצלחת יותר,(זאת ששודרה ב-bbc world) ההתלהבות של טיף וויקי

באמת עשו את התוכנית (זוכרים שטיף בחן את המקלרן ?,הוא התלהב כמו ילד קטן שקיבל צעצוע חדש)

ומי זה סטיג לכל הרוחות(יש לי הרגשה שזה טיף נידל)

Lrg.jpg

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

טיפ וויקי מגישים תוכנית מתחרה בשם "הילוך חמישי". הסטיג הוא לא טיפ אלא נהג מירוצים כלשהו. אני דווקא תמיד העדפתי את השטויות של קלארקסון על פני היבשושיות הנידלית, אבל אולי זה רק אני...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז מי זה סטיג ,איך הוא נראה בפנים ,מישהו יודע?

וטיף נידל הוא גם נהג מרוצים מקצועי ומיומן ,ואני חושב על כל הקטע הזה של הפנים המכוסות

תחשוב למה הם לא רוצים לחשוף אותו רגע

כי אם אתה אומר שטיף הוא מרשת מתחרה,אז אסור לו להופיע בתוכנית של ביביסי אם כך

אבל הוא חבר טוב של קלארקסון וגם נהג מרוצים מיומן,אז הוא משתתף בסדרה אלא רק שהוא בעילום שם

נראה לי שעליתי על הקונספירציה

איציק.:|

פורסם

אתה ממש מתעקש... אז שוב - זה לא טיפ.

הסטיג הראשון היה פרי מקארתי, השני בן קולינס. (ולעיתים דיימון היל)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

גם אני מעדיף את המתכונת החדשה

המתכונת הישנה היתה טובה, אבל הרבה פחות צבעונית וססגונית מהחדשה, היא היתה תוכנית ביקורת רכב קלאסית, עשתה את העבודה מצויין, אבל בלי קסם.

המתכונת החדשה של קלארקסון זה כבר סיפור אחר, כל פרק מלא בהומור (שאני באופן אישי מאוד אוהב) ובדברים שנוגעים במכוניות אבל בצורה קצת אחרת מכל תוכנית רגילה,

אפשר להגיד נוגעים בדברים שאנחנו, אוהבי רכב, מוצאים במכוניות יותר מאנשים שמכונית בישבילם היא רק להגיע ממקום למקום (הבנתם ? :roll: ). דוגמה טובה למשל היא ה COOL WALL. איזה רעיון גדול !

אבל הדובדבן שבקצפת הן הכתבות המדהימות והמושקעות, כל כתבה היא כמו טיול קטן, כמו חלום.

מי שלא מבין או לא מאמין מוזמן ליראות לדוגמא את הכתבות על ה PAGANI ZONDA ROADSTER או את ההשוואה בין הסידרה 6 ל 911 ל XKR . פשוט מדהים ! השילוב בין הנופים הנכונים, המוזיקה הנכונה, והמכוניות הנכונות..:-) ככה עושים טלוויזיה !!

ד"א למי שרוצה לראות את הכתבות האלה שיוריד מה EMULE את הפרקים האלה: (ב EMULE פשוט תחפשו TOP GEAR 2004 ותקבלו את כל הפרקים בכל התאריכים)

Top Gear - June 06th, 2004 - להשוואה

Top Gear - November 14th, 2004 - ל PAGANI ZONDA ROADSTER

מומלץ מאוד !!!

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

טוב על טעם וריח אין פה ממש וויכוח

אבל אתם בטוחים שהחדש יותר טוב

כמה פרקים ישנים ראיתם??

הסדרה הולכת אחורה עוד לשנות ה-80

כל האגדות סוקרו על ידי צוות מנחים מכובד ,בצורה מסוגננת כמו שרק האנגלים יודעים

מישהו פה ראה את הפרק עם האינטגרלה,ה-M3 ,המקלארן....הסקייליין,תענוג לעיניים הרואות

ו-ויקי בטלר אחח...,גם יפה וגם מבינה במכוניות :inlove:

ד"א

יש עוד סדרה אחת בשם: high octane מניו זילנד

תורידו באימיול..שווה ביותר,כל פרק מושקע ומבדר

פורסם

כל האגדות סוקרו על ידי צוות מנחים מכובד ,בצורה מסוגננת כמו שרק האנגלים יודעים

ראיתי המון פרקים ישנים, את הממש ישנים שקלארקסון וטיפ ביחד לא ראיתי.

אני מסכים איתך בכל מילה, אבל לדעתי המתכונת החדשה יותר טובה ו"אופה"

אבל למה להיתווכח על מאפים ?

בעצם, מי התווכח ? :razz:

פורסם

טיף וקלארקסון הם שני תותחים שכשהם ביחד אי אפשר לעצור אותם... רק חבל שבגלל איזה וויכוח שהיה להם הם נפרדו לשתי תכניות שונות. טיף מאיזשהי סיבה לקח איתו את ויקי באטלר הנדרסון החסרת כל משמעות לדעתי. (למרות שהיא נהגת די טובה.. ניצחה בכל מיני מרוצים). אין ספק, לעומת זאת, שקלארקסון אוהב את המצלמה יותר מטיף, למרות שמבחינת נהיגה הוא לא מתקרב בכלל לרמה של טיף.

השורה התחתונה היא שאם אתה רוצה ביקורת אמינה וישירה בלי הרבה התחכמויות תתמקד ב-fifth gear של טיף וויקי. אם אתה רוצה לראות את התכנית, שוב לדעתי, הכי טובה בטלוויזיה ולא רק של מכוניות, הכי מהנה ומצחיקה וכל דבר טוב אחר, תראה את top gear של קלארקסון ושני עמיתיו החדשים והמאוד מאוד מאוד מוכשרים ריצ'ארד המונד וג'יימס מיי.

עמוס.

ד"א: להורדת רוב הפרקים של שתי התכניות דרך ביטורנט:

http://gear.viper007bond.com/downloads.php

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אם אתה רוצה לראות את התכנית, שוב לדעתי, הכי טובה בטלוויזיה ולא רק של מכוניות, הכי מהנה ומצחיקה וכל דבר טוב אחר, תראה את top gear

בהחלט התוכנית הכי טובה שיש היום לראות !!

זה ופגישה עיוורת עם גלית גוטמן :wink:

פורסם

האמת היא, שלא מזמן ראיתי כמה פרקים ישנים של טופגיר, אותה מוזיקת פתיחה אבל בסגנון אייטיזי מפגר. מנחים בריטיים יבשים שנראים כמו באטלרים של המלכה (או כאלו שנראים כמו אנסים שברחו מהכלא), תצוגת נהיגה של סבתא שלי בערך, מבחני רכבים מצחיקים בצורה מגוחכת... קלטתם את הרעיון.

אם בא לכם לראות מבחן אחד, נסו לחפש בתוכנות ההורדה את המבחן מ-1985 של ה-RX7 נגד פורשה 928. יש שם את מנחי העל ויליאם וולארד (להלן "הבאטלר") וראסל בראי (להלן "האנס"). הבאטלר מציג את שתי המכוניות ומעביר את השרביט לאנס, שמתאר את איכויות שתי המכוניות בערך כמו שהמורה שלי לספרות הייתה מתארת את איכויות "אבא גוריו". הוא גם נוהג בערך כמו המורה שלי לספרות, אני מעריך (פשוט כי לא ממש יצא לי לראות אותה נוהגת).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
טיפ וויקי מגישים תוכנית מתחרה בשם "הילוך חמישי". הסטיג הוא לא טיפ אלא נהג מירוצים כלשהו. אני דווקא תמיד העדפתי את השטויות של קלארקסון על פני היבשושיות הנידלית, אבל אולי זה רק אני...

רוני

זה לא רק אתה אני נשפך על הרצפה כמעט בכל פרק.:-D

השורה התחתונה היא שאם אתה רוצה ביקורת אמינה וישירה בלי הרבה התחכמויות תתמקד ב-fifth gear של טיף וויקי. אם אתה רוצה לראות את התכנית, שוב לדעתי, הכי טובה בטלוויזיה ולא רק של מכוניות, הכי מהנה ומצחיקה וכל דבר טוב אחר, תראה את top gear של קלארקסון ושני עמיתיו החדשים והמאוד מאוד מאוד מוכשרים ריצ'ארד המונד וג'יימס מיי.

עמוס.

גנבת לי את המילים מהפה.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
מתי התוכניות משודרות ובאיזה ערוץ בכבלים ?

ליאור

בערוץ אגו כל יום בשעה 19:00 ושידורים חוזרים שרצים מידי פעם.. וגם ב-ביביסי פריים, לא זוכר כרגע מתי

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

עונה ראשונה

http://www.the-realworld.de/modules.php?name=ed2k&op=release&rid=4439

עונה שניה

http://www.the-realworld.de/modules.php?name=ed2k&op=release&rid=4440

עונה שלישית

http://www.the-realworld.de/modules.php?name=ed2k&op=release&rid=4441

עונה רביעית

http://www.the-realworld.de/modules.php?name=ed2k&op=release&rid=3846

עונה חמישית

http://www.the-realworld.de/modules.php?name=ed2k&op=release&rid=4437

כל הפרקים הם להורדה באימיול