Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - אאודי RS6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אבל כאן לא מדובר על מירוץ כי אם על זמני האצה. מירוץ הוא מכלול של הרבה יותר תכונות, שחלקן אפילו לא קשורות להתמודדות עם הרכב אלא להתמודדות עם מכוניות אחרות ועקיפתן.

ועוד משהו: במירוץ אתה מוגבל על ידי אחיזה וביצים. בכביש - אתה בעיקר מוגבל על ידי שדה ראיה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהבתי שהגעתם לדיון על אורך איבר..

אז גם אני זכיתי לנהוג בסטיישן העממית.

אצלי היא דווקא לא ברשימת החלומות. משהו לא סקסי בעיני בוואגים באופן כללי.

מה שכן, אצלי זה כן הרכב(4 גלגלי) הכי מהיר שנהגתי בו.

הנה מה שכתבתי יום אחרי הנהיגה:

בפעם הראשונה שהדבקתי דוושה זה היה כזה: "מאדאפאקאא", ופבל לידי מנסה לנשום עם הלחץ הפתאומי על הצלעות..

הפעם האחרונה שיצא לי לחוות כח אלים שכזה הייתה כשעשיתי לפני כמה שנים סיבוב על ק.ט.מ. smt990. פסיכוטי. בועט לך בפרצוף מסל"ד סרק..

אתה רוצה רק עוד ועוד ועוד..להדביק דוושה מותק, לקמט אספלט. המרחק נגמא כל-כך מהר, שאחרי הילוך וחצי אתה צריך כבר לבלום כי מתקרבים למכוניות..

קטע שממש העלה לי חיוך היה שבעזיבת גז בסל"ד בינוני-גבוה אתה מקבל פיצוצים מהאגזוז כמו איזו אונו טורבו ששיחקו לה בווייסטגייט..שיגעתי את פבל עם הורדות הילוכים סתם בשביל לשמוע ת׳אגזוז..

הגעתי למסקנה שבמצב ידני אתה פשוט מגיע תוך שניה למנתק ולא מספיק להעלות הילוך. עד שהפקודה מגיעה מהמח ליד, המנוע כבר עומד על המנתק איזו שניה שלמה..[emoji13]

עדיף לשים אוטומט S וחסל. הגיר מהיר כברק אז אין בעיה.

לראייתי, קיימת בעיה עם מכוניות כאלה בארץ. כמו האימרה הלבנטינית הידועה: "וואלאק איפה תיסע פה עם כזה אוטו?".. פה זה באמת נכון.

אם זה כבישים מהירים אז יש חשש מקנס היסטרי+שלילה, אם זה מפותלים אז תמיד תהיינה עוד מכוניות שיפריעו, ולך תדע מתי יפתחו את המסלול בערד..

ו-וואלה אם שם המשפחה שלכם הוא לא המילטון או אלונסו, בכביש מפותל בעיקר תהיו על סף התקף לב.

מעשית יהיה לי יותר כיף בנס הרים ושות, להיות עם מכונית פחותת יכולות ולנצל 100% מהיכולת שלה, מאשר עם ה-RS6.

כמכונית סלון, היא הרגישה לא רעה בכלל, פבל אומר שA6 הרגילה הרבה יותר שקטה ורכה. אוקי. אני לא כלכך מכיר תכלס. מבחינתי המתלים(אויר מתכווננים)הרגישו יותר יעילים מהוולבו הסאלונית למשל במהירות נמוכה.

וסבבה לגמרי גם בגבוהה. וזה פאקינג 21 אינץ׳ עם חתך 30..

אתה מרגיש מה קורה, אבל הכל מוצק. ויש בלימת זעזועים יעילה.

רעשי רוח באמת יש, יחסית לסלון.

ברקסים ספוגיים, עברו התעללויות אז כנראה לא משקף.

השיוט מתבצע בסל"ד נמוך באדיבות שמונת ההילוכים שנהיו די מקובלים בסגמנט היוקרה.

היה חסר לי אוורור במושבים. פאקינג אוטו של מליון פלוס..מושבי עור בלתי מאווררים, בעייתי קצת.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם (נערך)

My Ima can drive this car fast

חוץ מהפליאה המתמדת על מה שיצרן עושה עם טכנולוגיה (שזה באמת מדהים)

מה יותר כיף - הבהמה הזו או אינטגראלה איוו 2 כאשר את העודף נותנים לבעל מוסך (שיודע מה הוא עושה ויש כאלה) לבצע תחזוקת מנע תמידית.

אפשר לקחת בחשבון שתוך חמש שנים האאודי (פנוי להובלה :) לא יכול להתאפק! למרות שאני מעדיף בתצורת אוואנט) שווה חצי מערכה, והשוק שלה ישראלי. האינטגראלה כנראה תעלה בערכה, והשוק שלה בינלאומי.

עריכה אחרונה על ידי 57mmStroke
פורסם

אתה רציני? אינטגרלה עלובה ליד rs6. בחייאת מספיק עם השואות של סבתא לנכדה. מה שהיה לפני 30 שנה נשאר שם. אינטגרלה לא מסוגלת לחמישית ממה שאודי הזאת תעשה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

הו, מזמן לא היו הצהרות פסקניות. גם ברז עלובה ליד הלאון קופרה, ועדיין אני שובר את הראש איך להכניס שתי בנות ל(אין) מושב האחורי שלה. לא הכל קשור לנתונים מדידים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הו, מזמן לא היו הצהרות פסקניות. גם ברז עלובה ליד הלאון קופרה, ועדיין אני שובר את הראש איך להכניס שתי בנות ל(אין) מושב האחורי שלה. לא הכל קשור לנתונים מדידים.

סובארו הנעה אחורית מול קדמית בלאון.גם אינטגרלה וגם אודי כפולות.וברור שלא הכל נתונים. כח רכב שמטפל בכזו קלילות ב 700 סוסים יהיה לזה מחיר בתחושות כי הרוב נשלט מחשב.. אבל היום עידן אחר ובעוד 30 שנה תשב עם נכדים שלך ותספר להם איזה אלפא ג'ויליאטה הייתה לך. ובטח כבר יהיו מחושמות עם 2000 כוח סוס עם הנעה לכל גלגל נפרד נשלט איפון שבכיסך. אז מה ? יש טעם להשוות?

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

סיוויק, אמנם היה לי ציון מעולה בהבנת הנקרא ואני נוטה לחשוב שאני די בסדר בתחום, אבל אין לי מושג מה ניסית להעביר בפוסט הזה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

מה הבעיה להבין רומן?

סייויק אומר rs6.

ונגמר הדיון.

השאלה שאני שואל (איזה אוטו הוא יותר כיף) מופנית אל מי שחושב שיש כאן בכלל שאלה.

על השאלה איזה אוטו יותר טוב, מודרני, חזק, ביצועיסט, פרקטי וכו - אני יכול לענות לבד.

ואפשר גם להציע קוואטרו swb אבל בכוונה לא עשיתי את זה בגלל שהמחיר שלה אחרי ייבוא לישראל יכול לצאת יקר יותר מהrs6...

האינטגראלה איוו 2 (העלובה) זולה משמעותית מהswb ולכן בחרתי בה לדיון

עריכה אחרונה על ידי 57mmStroke
פורסם

מכוניות ישנות (טובות כמובן, לא אוסטין מונטגו) לרוב יהיו יותר מהנות מהחדשות המקבילות, בעיקר בשל אותם דברים פחות טובים - פחות בידוד, פחות אחיזה וכו'. בעיני זה כמעט אקסיומטי. ה-BRZ כדוגמא טובה של יצירת מכונית פגומה במתכוון על מנת להקנות לה יותר הנאה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
אתה רציני? אינטגרלה עלובה ליד rs6. בחייאת מספיק עם השואות של סבתא לנכדה. מה שהיה לפני 30 שנה נשאר שם. אינטגרלה לא מסוגלת לחמישית ממה שאודי הזאת תעשה

עלית בדיוק על הבעיה. עכשיו אני לא בטוח אם הבעיה היא אצלם או אצלנו.

אצלם - יצרני הרכב שמשחררים מכונות מתוחכמות עם מאות כוחות סוס עם כותרות של זמנים הזויים ברינג, אבל עם "נשמה" של עציץ.

אצלנו - אנשים שאוכלים את הלוקש הזה וקונים את הרכב כי "אחי הוא קבע שיא ברינג ועם צמיגים סטנדרטיים שעולים רק 15K שקלים לרבעייה בהזמנה מיוחדת חצי שנה קדימה!!!"

אם ההודעה שלך מעידה על הלך הרוח אז נשארנו כנראה רק מיעוט זניח. זה שרואה 205GTI מקורית והוא חש גאווה, זה שרק מחשבה על לנצ'יה אינטגרלה בחניה מכניסה אותו לטריפ, למרות ובגלל שהוא מעולם לא נהג ברכב הזה. עם 106 ראלי מקורית ופשוטה אתה יכול לקבל כמויות של הנאה שגם רכבים יקרים פי כמה ועתירי יכולות פי כמה לא יספקו לך ובטח במצבנו שיש רק את הכביש הציבורי.

אני ממש לא יודע מה הייתי מעדיף. אם היה לי את המזל לנסות את שני הרכבים הייתי יותר חכם. מה שבטוח שזו ממש לא שאלה רטורית.

נקודה למחשבה: כריס האריס שנהג על כמה רכבים מעניינים דאג לפרסם ולחגוג שהוא קנה 205 ראלי! יש לדבר הקטן הזה 103 כ"ס במקרה הטוב. הוא נהג ונוהג על רכבים שחזקים גם פי 10.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לא חש גאווה ולא נעליים כשאני רואה גרוטאות נוסח 205 או 309 או אפילו איפריזה דורבו. לא אוהב ישן וגם לא מסתכל על זמנים של רינג. זו דעתי ורק דעתי. אני גדלתי אשכרה על פוסטרים של קונטאש לבנה ודיאבלו אדומה מעל המיטה שלי, אבל היום? לא מסתכל לכיוון שלהן בכלל כי יש p1 ולה פרארי ובוגאטי וקוניגסג לחלום עליהן .אני אוהב קידמה וזה לא מזיז לי מה היה לפני 30 שנה. רומן, בא לך סובארו כדיילי? תהנה, אני קצת אוהב את התחת שלי כדי לא לסבול כל יום את הסיוט של אוטו כזה ומעדיף קופרה . בסדר? כרכב לסוף שבוע ליחיד סובארו ברור עדיפה. אבל לכמה מאיתנו יש אפשרות להחזיק שני רכבים של מעל 200 אלף שקל. ?

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

בא לך קופרה? תהנה. אני קצת אוהב את התחת שלי אז אני אקנה C5.

בוא לך C5? תהנה. אני קצת אוהב את התחת שלי אז אני אקנה S קלאס.

בא לך S קלאס? תהנה. אני קצת אוהב את התחת שלי אז אקנה בראבו.

בא לך בראבו? תהנה. אני קצת אוהב את התחת שלי אז אני אקנה פולו ג'יטיאיי עם מתלים אדפטיביים.

תגיד לי מתי לעצור? ;)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא חש גאווה ולא נעליים כשאני רואה גרוטאות נוסח 205 או 309 או אפילו איפריזה דורבו. לא אוהב ישן וגם לא מסתכל על זמנים של רינג. זו דעתי ורק דעתי. אני גדלתי אשכרה על פוסטרים של קונטאש לבנה ודיאבלו אדומה מעל המיטה שלי, אבל היום? לא מסתכל לכיוון שלהן בכלל כי יש p1 ולה פרארי ובוגאטי וקוניגסג לחלום עליהן .אני אוהב קידמה וזה לא מזיז לי מה היה לפני 30 שנה. רומן, בא לך סובארו כדיילי? תהנה, אני קצת אוהב את התחת שלי כדי לא לסבול כל יום את הסיוט של אוטו כזה ומעדיף קופרה . בסדר? כרכב לסוף שבוע ליחיד סובארו ברור עדיפה. אבל לכמה מאיתנו יש אפשרות להחזיק שני רכבים של מעל 200 אלף שקל. ?

בא לי סובארו כדיילי, אבל הסיכוי שזה יקרה נמוך כרגע. לא חושב שאני נוסע פחות ממך, וזה (בשילוב עם האין-מושב) האחורי יגרום לכך שכנראה לא אקנה אותה. אבל היא עדיין יותר מהנה, בדיוק כמו אותה אינטגרלה. אתה מדבר במקביל, העיקר הפסקנות וההתלהמות.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...