Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב גדול 50k+- [מנהלים]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה רוצה לדעת לגביו?

בגדול, זה רכב גדול וארוך, מרווח יחסית (פחות לראש), יחידת הנעה דיזלית לא מעודנת ולא חסכונית יותר מרכבי בנזין מקבילים (גם בגלל משקל עצמי גבוה).

פורסם
אגב, באלבר עמדה רנו לטיטוד.. אמרתי יאללה ננסה נראה מה זה, עשיתי עליה סיבוב.. חייב לציין שהרכב מאובזר ומפנק ברמה מאוד גבוהה ( יחסית למחיר כמובן ), מנוע דיזל 2.0 170 כ"ס. יש אפילו מסאז'!

למישהו יש מושג על הרכב הזה?

היה דיון על הלטיטיוד בתת-פורום זה ממש לפני כמה ימים.

קרא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?628861-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%98%D7%99%D7%95%D7%93&highlight=%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%98%D7%99%D7%95%D7%93

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

טוב חברים, הלכתי היום ראיתי מונדאו 2.0 טרנד, שנת 2012, עברה 120 ק"מ, יד שניה.

אני אהבתי את הרכב ואני רוצה לסגור איתו, יש לי כמה שאלות אליכם. מקווה שתוכלו לעזור לי.

1. האם 120 ק"מ זה סביר לשנה הזאת?

2. המוכר טוען כי היד הראשונה הייתה ליסינג פרטי אצל איזה סמנכל. הסתכלתי ברישיון רכב וכתוב "השכרה/החכר". המוכר די אמין אבל אני לא סומך על אף אחד בכל מקרה, מה זה אומר הסעיף הזה? היה בהשכרה או בליסינג, יש דרך לדעת?

3. יש לעשות טיפול 120, והמוכר מציע שיעשה טיפול בעצמו וכך ימכור את הרכב. אני הצעתי להוריד עוד קצת במחיר ואני אקח איך שהרכב כרגע. מעדיף לעשות את הטיפול בעצמי. השאלה, יש לכם הערכה מה יש לעשות בטיפול 120? יש משהו מסויים שיכול לייקר את כל העניין בצורה משמעותית?

4. האם לקחת למכון בדיקה זה משהו הכרחי? אני לא מבין גדול במכניקה, אבל מבין קצת, ולא מצאתי בעיות מיוחדות, המנוע עבד חלק והגיר עבר חלק. במהירות גבוהה ההגה היה טיפה קופצני ( בלנסר היה לי אותו דבר ולא היו שום בעיות ). עוד דבר קטן ששמתי לב, שהאגזוז הימני היה טיפה נמוך יותר מהשמאלי, אולי זה סתם ואולי זה משהו, מה דעתכם?

זהו בעיקרון, אשמח לעוד עצות מה כדאי לבדוק ואיך לפעול ומה לעשות, לאחר אישור שלכם, ארכוש את הרכב.

פורסם (נערך)

בטיפול 120 יש צורך בהחלפת שמן גיר .. אם אני זוכר נכון זה יכול להגיע ל1000 ש'ח אפילו טיפה יותר

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Meir Levi
  • תוכן חדש...