Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בזמן האחרון שאני מתניע תאוטו בטמפרטורת עבודה, 60 מעלות ומעלה...יש כמה בעיות: הסטרטר עובד, מניע, אבל למנוע קשה "לפעול" או "להידלק" אך שתקראו לזה !!, ממש מוזר, כאילו צריך ללחוץ קצת על הגז כדי שידלק והוא מתקשה להידלק (סטרטר חדש, עובד אחלה טפו טפו טפו) , יכול להיות שזה סופם של המצתים?, הם יחסית חדשים לדעתי.

בעייה שנייה, אחרי שהנעתי, המנוע עובד עם טורים כרגיל אבל אחרי כמו שניות המנוע פשוט נכבה, !! ?!!,

מה קורה כאן?, המצתים פגומים?, חוטי ההצתה?

Suzuki Jimny

פורסם

יכול מאוד להיות ששורש הבעיה הוא הקרבורטור.

מתי פורק/נוקה/שופץ בפעם האחרונה?

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

רפי, לא זוכר שדיברתי איתך מתי שהייתה הבעיה בסטרטר?, ..הנה הפרטים, אונו 92 מנוע 1108, קרבורטור, לא זכור לי על ניקוי קרבורטור, אבל מה שכן עשינו לקרבורטור זה השפרצתי כמה שפיצים מהספרי המיוחד שמנקה את הקרבורטור, וזה עזר..ואני חייב לצין שאת הניקוי עם הספרי עשיתי לפני חודש ומשהומה יכול להיות? הקרבורטור? המצתים?

Suzuki Jimny

פורסם

הספריי לניקוי קרבורטורים הוא אסון!הוא מוריד את כל הליכלוך לתחתית הקרבורטור,החלק העליון נראה נקי למראית עיין,אבל כל הג'יפה יורדת לחלק התחתון,מה גם שהוא לא חוסך את הצורך בפירוק וניקוי יסודי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
רפי, לא זוכר שדיברתי איתך מתי שהייתה הבעיה בסטרטר?, ..הנה הפרטים, אונו 92 מנוע 1108, קרבורטור, לא זכור לי על ניקוי קרבורטור, אבל מה שכן עשינו לקרבורטור זה השפרצתי כמה שפיצים מהספרי המיוחד שמנקה את הקרבורטור, וזה עזר..ואני חייב לצין שאת הניקוי עם הספרי עשיתי לפני חודש ומשהומה יכול להיות? הקרבורטור? המצתים?
ברגע שהשפרצת כמה שפריצים , עם ספרי קרבורטורים, גרמת לסתימות , והקדמת את את זמן הטיפול

בקרבורטור!

גש למכון קרבורטורים ,יקוי שיפוץ וכוון הקרבורטור, ואל תחפש קצורי דרך , שגורמים רק נזק!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בלשונו המחורזת של חנניה רייכמן ז"ל:

מכל תרופה, לפי כמות,

יש להבריא, ויש למות.

ולענינינו - הספריי מיועד לניקוי מקומי. לו היית בקיא במבנה הקרבורטור שלך והיית מפרק רק את הדיזה או הדיזות הספציפיות שגרמו להשתנקות המנוע (אם אכן רק זאת הסיבה, ולא תקלה בצ'וק וכדומה), היית נהנה מפעולת הניקוי. התזה כללית בנוסח - מה שיהיה יהיה - לא מועילה ויש סיכוי גבוה לגרימת נזק או להחמרתו. למטרות ביתיות, כשאתה מפרק בעצמך ובחצר את הקרבורטור ואין לך חומרים מקצועיים ומרעד כדי לבצע ניקוי יסודי ומקיף לכל מכלול הקרבורטור, הספריי הוא פתרון זול, זמין ויעיל. הבעיה היא שבדרך כלל נדרש ידע מקיף כדי לבחון את כל חלקי הקרבורטור, נדרשים חלפים וכדומה, וצריך יד עדינה וכשרון טכני כדי להרכיב אותו חזרה ללא נזק. בסוף יש גם צורך לכוון אותו, ואם אין לך ציוד יעודי, נדרש לפחות ניסיון רב ולפעמים יש צורך בכמה ניסיונות.

לכן מי שאינו מומחה או לפחות חובב מוכשר, שיקיים את הכלל 'שומר נפשו ירחק'. לך למומחה לקרבורטורים.

כן, ולשאלתך למי הספריי הזה מועיל בכלל, התשובה ברורה - תמיד הוא מועיל ליצרן שלו, ליבואן, למפיץ ולחנות המוכרת. לעיתים גם למי שקונה אותו.:-)

יוסי

פורסם

נכון, הספריי טוב למי שמבין בקרבורטורים ויודע לפרק חלק ולנקות אותו, למשל דיזות

חבר שלי פירק את הקרבורטור באופנוע שלו וניקה אותו בעזרת חומר כזה

אין להשפריץ חומר כזה סתם - זה לא ספריי סקאי

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
ברגע שהשפרצת כמה שפריצים , עם ספרי קרבורטורים, גרמת לסתימות , והקדמת את את זמן הטיפול

בקרבורטור!

גש למכון קרבורטורים ,יקוי שיפוץ וכוון הקרבורטור, ואל תחפש קצורי דרך , שגורמים רק נזק!!

בברכה

צביקה

אבל משמע שאחרי ששמו את הסטרטר החדש התחילו הבעיות האלה, אולי אלו המצתים, חוטי ההצתה?

Suzuki Jimny

פורסם

שמע חבר, חבל להתעסק בספקולציות

לדעתנו הקרבורטור צועק הצילו

גש למכון קרבורטורים ואחרי שהקרבורטור יהיה תקין תוכל לדעת אם זה הקרבורטור או ההצתה

ויש לציין שבדר"כ עם הטיפול בקרבורטור עושים גם כיוון הצתה

יום טוב

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
בלשונו המחורזת של חנניה רייכמן ז"ל:

מכל תרופה, לפי כמות,

יש להבריא, ויש למות.

ולענינינו - הספריי מיועד לניקוי מקומי. לו היית בקיא במבנה הקרבורטור שלך והיית מפרק רק את הדיזה או הדיזות הספציפיות שגרמו להשתנקות המנוע (אם אכן רק זאת הסיבה, ולא תקלה בצ'וק וכדומה), היית נהנה מפעולת הניקוי. התזה כללית בנוסח - מה שיהיה יהיה - לא מועילה ויש סיכוי גבוה לגרימת נזק או להחמרתו. למטרות ביתיות, כשאתה מפרק בעצמך ובחצר את הקרבורטור ואין לך חומרים מקצועיים ומרעד כדי לבצע ניקוי יסודי ומקיף לכל מכלול הקרבורטור, הספריי הוא פתרון זול, זמין ויעיל. הבעיה היא שבדרך כלל נדרש ידע מקיף כדי לבחון את כל חלקי הקרבורטור, נדרשים חלפים וכדומה, וצריך יד עדינה וכשרון טכני כדי להרכיב אותו חזרה ללא נזק. בסוף יש גם צורך לכוון אותו, ואם אין לך ציוד יעודי, נדרש לפחות ניסיון רב ולפעמים יש צורך בכמה ניסיונות.

לכן מי שאינו מומחה או לפחות חובב מוכשר, שיקיים את הכלל 'שומר נפשו ירחק'. לך למומחה לקרבורטורים.

כן, ולשאלתך למי הספריי הזה מועיל בכלל, התשובה ברורה - תמיד הוא מועיל ליצרן שלו, ליבואן, למפיץ ולחנות המוכרת. לעיתים גם למי שקונה אותו.:-)

יוסי

ליוסי שלום רב!

ניסוח יותר מדוייק ונכון כמו שלך, גם אני לא הייתי מצליח!

תרשה לי להחמיא לך , כל הכבוד!!

אתה בחור מבין עינין!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
כל המגיבים פה יעצו לך על ניקוי/שיפוץ מאייד, מה עוד לא מובן בזה?

עמית

מובן !! אבל שאלתי אם יכול להיות יותר אפשרויות?

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...