Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך להודעה מלפני מספר ימים, אודות נוזל קירור שנעלם מרנו מגאן שנת 2008.

ביום ראשון הייתי במספר מוסכים. המוסך הראשון היה של רדיאטורים על מנת לבדוק שאין נזילה של נוזל קירור. בבדיקה עם לחץ לא נמצאה נזילה במערכת. בפקק השמן של המנוע היה קצת קצף לבן, והם המליצו לפנות למכונאי, משום שככל הנראה יש בעיה בראש מנוע.

אצל המכונאי, לאו דווקא אחד שמכיר רנו לעומק, אמר שהוא לא רואה סימנים לבעיה בראש מנוע, משום שיש מעט קצף לבן בפקק של שמן, וכמו כן אין סימנים נוספים של בעיה בראש מנוע, כגון זיופים. ההמלצה הייתה למשיך לעקוב.

לאחר מכן נזכרתי שיש בסמוך מוסך מיוחד לרכבי רנו. הלכתי אליו, שוב בדק עם לחץ את מערכת הקירור, ולא נמצא סימן לנזילה. בדק, הסתכל וכו' ואמר שלדעתו הבעיה נובעת מבעיה בפלאנג' מים (אולי לאו דווקא מים. בכל מקרה הכוונה היא לחלק שנמצא מימין לעומד מול המנוע ושיש בו מעבר של מים ושומן). יש שם גם "זיעה" של שמן שידוע לי על קיומה מאז קניתי את הרכב. אמר שלדעתו הבעיה בפלאנג' החמירה וכיום יש שש גם בעיה עם נוזל הקירור, ולכן אובד נוזל קירור אך אין הרבה קצף לבן ואין סימנים לבעיה בראש מנוע.

אשמח לשמוע דעתכם על האבחון.

פורסם

אכן נשמע שהחלפת אטם בית טרמוסטט זה הכיוון הנכון לפתרון הבעיה.

מומלץ להשקיע עוד כמה שקלים על אטם מקורי

עריכה: אני רואה שיש לך היסטוריה של התחממות ברכב - אם הבעיה לא נפתרה עד עכשיו תחליף גם את הטרמוסטט

• תוכן חדש...