Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 60K, טרייד אין או מכירה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי שברולט ספארק 2014, יד שנייה עם 30 אלף ק"מ.

מעוניין לשדרג לרכב גדול יותר, מאובזר יותר ובעל מנוע גדול יותר. (כרגע מנוע 1000).

עדיין אין ילדים אז זה לא שיקול, כן מחפש רכב שיחזיר לי את חדוות הנהיגה

אחרי הנסיעה בספארק.

הרכב שלי במצב מצויין, ללא תאונות. הוא מפורסם בלוחות וחשבתי אולי ללכת על טרייד אין.

ברור לי שאפגע במצב כזה אבל גם מרכיב הזמן משחק עבורי תפקיד.

רכבים שעניינו אותי עד כה:

מאזדה 3 ספיריט

סוניק RS

יונדאי I35 SUPRIM (קצת חורגת מהתקציב)

פורסם

פרט למה אתה מתכוון בחדוות נהיגה, אם זה נוחות או דינאמיות

אם דינאמיות ליונדאי אין מה לחפש ברשימה הזו.

ידני או אוטומט?

Sent from my MX5 using Tapatalk

פורסם

אתה עוד לא מבין כמה תיפגע מהטרייד אין הזה.

רכב כמו שלך נמכר חדש לחלוטין ב-55K. שלך בת 3 - ואני מניח שמחיר ריאלי עבורה יהיה סביבות 25-30K.

נגיד ואתה בצד הגבוה של הסקאלה ואתה רוצה לעשות טרייד אין על רכב - באופן מיידי לא תקבל יותר מ-20K עבור הרכב עצמו, ועל זה תצטרך להוסיף את ההנחה שלא קיבלת עבור הרכב שאתה רוצה לקנות - סביבות 5K, בלי הרבה ויכוחים.

דהיינו, במקום לקבל 30K עבור הרכב, תקבל בפועל 15K.

אם הזמן שלך כ"כ יקר, לך על זה.

אם זה כואב לך (וזה יכאב לרוב האנשים) - פשוט תפרסם את הספארק שלך במחיר הכי נמוך בלוח. מבטיח לך שיש אנשים שמחפשים מציאות ויש להם התראה על כל מודעה חדשה שנכנסת. תמכור לראשון שמגיע וסוף סיפור. זו בוודאות הדרך המהירה ביותר למכור, ובטח ובטח שיותר טובה עבורך מטרייד אין, שבמקסימום יפרוש את הכאב שלך לתשלומים.

פורסם

טרייד אין ישחטו אותך אני התעניינתי ברכב חדש בטרייד הציעו לי 22000 לפני בדיקה ששם סביר להניח היו מנסים להוריד עוד במחיר

המחירון של הרכב 35700 יש לי רכב שיש לו שוק.

המחיר שתקבל על רכב אם תבוא עם כסף הוא כמה אלפים פחות.

תעשה את השיקולים שלך עד כמה משתלם לך וקח בחשבון שבטרייד אין יהיה הרבה יותר קשה למצוא מציאות מאשר בחוץ.

• תוכן חדש...