Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקישות במנוע גולף 2008 2.0 GT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הולך חברים, בדקתי עלויות החלפה של המותחן והשרשרת במוסך רון שבתל אביב וגם בצ'מפיון , במוסך רון רוצים 2000 שקל (חלקים מקוריים) על הכל ולא מוכנים שאני אביא חלקים חלופיים מאיביי שהם יחליפו(שעולים בין 200-400) ובצ'מפיון אמרו לי שלא נראה שצריך להחליף בינתיים ושהחלפה אצלם עולה לפחות 6-8 אלף .

האם שווה ללכת למוסך רון ולעשות את זה או לחפש מישהו באזור חיפה שיודע(מה שאני לא מוצא כרגע) ושיסכים שאני אביא לו חלקים חלופיים שהו יחליף, או לחלופין לעזוב את זה כרגע ??

פורסם

ואם החלקים שיגיעו מאיביי יהיו באיכות ירודה או פגומים ובהתקנה יגרמו נזק למנוע את מי תאשים?

קח את ההצעה של מוסך רון חבק אותה גם אם יכאב מעט בכיס, לפחות יש אחריות ואמא ואבא לסיפור הזה.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...