Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסרטון שהניחו בטמקא נטען שזה מסוג הדברים שרק FCA מוכנים לשקול ובסופו של דבר לחברה יש נסיון די עשיר בייצור סדרתי של מכוניות פסיכיות. עכשיו, אפשר לצקצק ולכנות בשמות, אפשר גם להתלונן על צריכת הדלק אבל זה פרויקטים מהסוג הזה שבסופו של דבר פורצים את הדרך לטכנולוגיות חדשות. ייצור סדרתי של מכונית כזו מחייב טיפול בשורה של נושאי ליבה במצבי אקסטרים ואני בטוח שיש כאן מרכיבים שיאפשרו לייצר בשנים הקרובות מכוניות טובות יותר (ואפילו חסכוניות ובטוחות יותר), ברגע ש"יורידו אותם לעם".

זה פרויקט מאוד "אמריקאי" ובקטע טוב וכל הכבוד למעורבים השונים.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא אמרתי שהם כרגע, אבל הם יהיו, כמו שכבר היו לא פעם.

הנה, פה אמרת שהם לפני פשיטת רגל:

זאת הבעיה עם קרייזלר. במקום לתכנן ולבנות מכוניות לחם וחמאה, שאנשים אשכרה יקנו בהמוניהם, הם מוציאים את הדבר הזה, ואז מתפלאים למה הם לפני פשיטת רגל.

אגב, יש מצב לעוד קצת תחזיות כלכליות? אני בטוח שאוכל להשתמש במידע הזה לעשיית כסף. תודה!

הבעיה באמריקאיות זה שהם מציגים הספקים גדולים, אבל בפועל כל מתחרה גרמנית עם פחות הספק ומנוע מוגדש מציגה ביצועים טובים יותר.

ולחלק הישראלי, יש כבר הל-קאט אחת בארץ (אבל מדגם הצ'ארג'ר) זה רק עניין של זמן שמישהו ייבא את גרסת הדמון בייבוא אישי - וייתכן שגם תהיה גרסת דמון לצ'ארג'ר.

תשמע, ברכב שמדבר על מסלול מפותל או אפילו סתם כביש מפותל, אתה אולי (אבל רק אולי) היית צודק, אבל מטרת הרכב הזה היא דראג ודראג בלבד. תאוצה בקו ישר.

לא עולה לי לראש כרגע גרמניה עם נתוני תאוצה ורבע מייל כמו הדימון, בטח כשמדובר על רכב מקורי היצרן וללא שיפורים מסדנה כזו או אחרת. יש לך דוגמה?

ולחלק הישראלי, כדאי שמר ישראל ישראלי ימהר, כי יהיו בסך הכל 3,300 יחידות מהרכב הזה, כאשר 3,000 לארה"ב ו-300 לקנדה.

גם אני, בדיוק כמוך, מקווה לראות את הדבר הזה בארץ.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תשמע, ברכב שמדבר על מסלול מפותל או אפילו סתם כביש מפותל, אתה אולי (אבל רק אולי) היית צודק, אבל מטרת הרכב הזה היא דראג ודראג בלבד. תאוצה בקו ישר.

לא עולה לי לראש כרגע גרמניה עם נתוני תאוצה ורבע מייל כמו הדימון, בטח כשמדובר על רכב מקורי היצרן וללא שיפורים מסדנה כזו או אחרת. יש לך דוגמה?

ולחלק הישראלי, כדאי שמר ישראל ישראלי ימהר, כי יהיו בסך הכל 3,300 יחידות מהרכב הזה, כאשר 3,000 לארה"ב ו-300 לקנדה.

גם אני, בדיוק כמוך, מקווה לראות את הדבר הזה בארץ.

כרגע לדמון אין מתחרות ישירות מגרמניה, אלא אם מכניסים את בראבאס שיצרה מפלצות עם 800 כ"ס.

אבל לגבי ההל-קט, אתה מוזמן לראות את הסרטון הזה של מגזין מוטור טרנד:

בו ההל-קט על כל 707 הסוסים שלה מפסידה בדראג למפלצות גרמניות ויפניות בעלות הספקים נמוכים יותר ומנועים מוגדשים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לא אמרתי שהם כרגע, אבל הם יהיו, כמו שכבר היו לא פעם.

והנבואה הזו, אם יותר לי להמשיך ולחטט, מאיפה זו מגיעה, יש לינק ? ואם אין, אז הואל בטובך לרסן קצת הודעות מרעישות וחסרות בסיס מהסוג הזה.

פורסם (נערך)

כמו שכתבתי, בראבוס היא אמנם תחת מרצדס, אבל אינה יצרן עצמאי, אלא סוג של סדנה בתוך מרצדס שמתבססת על הרכבים של מרצדס, אז לא, אני לא כל כך חושב שזאת ההשוואה המתאימה, לדעתי.

לגבי הוידאו, מה הקשר? זאת הלקאט, לא דימון. למקרה ולא הבנת, הדימון היא לא רק כוח, אלא איך לנצל את הכוח הזה במלואו ולהוריד אותו לכביש בצורה הטובה ביותר שאפשר לטובת מטרה אחת בלבד - דראג. אני לא מבין למה זה כל כך קשה להבין.

חוץ מזה, המנצחת בוידאו שצירפת היא האאודי R8, עם זמן של 10.6 שניות במהירות של 130 מייל לשעה.

אם להאמין לנתוני היצרן של הדימון (וקשה שלא להאמין, הם אושרו על ידי הNHRA), אז כל הרכבים בוידאו הזה יפסידו, ובפער של שנייה שלמה.

בעולם מירוצי הדראג, זה הפסד יחסית משפיל.

ההלקאט חזקה ואפילו טיפה דינאמית, אבל היא לא דימון שכל מטרתה זה קו ישר וכמה שיותר מהר.

אתה לא טועה, בהחלט יש רכבים אירופאים שיעקפו את ההלקאט בקו ישר, בגלל מגוון סיבות.

אני לא כל כך בטוח שהם יצליחו לעשות את זה כשיעמידו אותם מול הדימון.

מה שבטוח, אני כבר לא יכול לחכות להשוואות. :twisted:

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

Always go sideways

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שרואים מכאן לא רואים משם.

או במילים אחרות, כמו כמעט כל דבר, גם לכוח מתרגלים. אחרי שהתרגלת לסטנדרט מסוים, אתה רוצה עוד ואין עם זה שום בעיה. אז לך תשנה הקפיצה מX סוסים לX פלוס 100 ולג'ון מייסון מטקסס משנה הקפיצה מ-X פלוס 800 לאיקס פלוס 900 כ"ס.

אני מקווה שעכשיו אתם מבינים למה יש לזה גם סיבות מוצדקות ולא סתם MURICA או טרנד "מפגר".

זה נאמר בקטע טוב, בתכלס אנחנו המפגרים עם ה"תרבות המוטורית" שמתפלאים למה צריך 800 כ"ס.

אבל כן, התשובה ל"למה", זה "כי אפשר". אין סיבה שבן אדם שיש לו הממון ורוצה צ'רג'ר עם 800 כ"ס לא יקבל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה נאמר בקטע טוב, בתכלס אנחנו המפגרים עם ה"תרבות המוטורית" שמתפלאים למה צריך 800 כ"ס.

אבל כן, התשובה ל"למה", זה "כי אפשר". אין סיבה שבן אדם שיש לו הממון ורוצה צ'רג'ר עם 800 כ"ס לא יקבל.

כמו רוב הדברים המטורפים שיוצאים מארה"ב, לא?

Always go sideways

פורסם
נתון התאוצה הפסיכי של הדימון לא מושג באמצעות כוח בלבד, אלא עם מכלול של דברים.

שינוי תוכנת ניהול המנוע כך שתתאים לדלק באוקטן של יותר מ100 זה עניין של לחיצת כפתור, וזאת סתם דוגמה לכמות הטכנולוגיה שיש ברכב הזה (שים לב שאני לא מדבר על סדנת שיפורים שמתקינה מחשב Haltech Elite עם FlexFuel או משהו בסגנון, אלא כתוספת שמגיעה מקורית מהיצרן).

מידות הצמיגים, הגיר, גל ההינע, יניקת האוויר, הורדת הכוח, הכל מכוון דבר אחד בלבד - תאוצה בקו ישר.

במגרשת השדים זה בעיקר כוח.

זה בדיוק מה שחשבתי. נדיר מאוד שרכב מקבל "רק" עוד 130 כ"ס ומוריד שנייה וחצי מהמיאוץ ל 96 קמ"ש ועוד שהשניה וחצי הזאת יורדת מ 3.8 שהדגם הסטנרטי עושה. אין ספק שיש פה בעיקר עבודה על המכלולים האחרים של הרכב ולא רק של המנוע עצמו.

פורסם
הבעיה באמריקאיות זה שהם מציגים הספקים גדולים, אבל בפועל כל מתחרה גרמנית עם פחות הספק ומנוע מוגדש מציגה ביצועים טובים יותר.

ולחלק הישראלי, יש כבר הל-קאט אחת בארץ (אבל מדגם הצ'ארג'ר) זה רק עניין של זמן שמישהו ייבא את גרסת הדמון בייבוא אישי - וייתכן שגם תהיה גרסת דמון לצ'ארג'ר.

אכן. רואה אותה כמעט כל שישי ליד טיב טעם בנתניה. יפייפיה!

פורסם

אתה מדבר על זו:

d56859a44e3291193a68b51094f92070.jpg

לא ידעתי שזו Hellcat.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
אתה מדבר על זו:

d56859a44e3291193a68b51094f92070.jpg

לא ידעתי שזו Hellcat.

אני לא סגור עם זאת או לא. היא גם שחורה. אני לא מצליח לראות בתמונה שלך מה יש על הסמל בכנף הקדמית. בזאת שאני ראיתי יש את החתול המפורסם.

פורסם
זה בדיוק מה שחשבתי. נדיר מאוד שרכב מקבל "רק" עוד 130 כ"ס ומוריד שנייה וחצי מהמיאוץ ל 96 קמ"ש ועוד שהשניה וחצי הזאת יורדת מ 3.8 שהדגם הסטנרטי עושה. אין ספק שיש פה בעיקר עבודה על המכלולים האחרים של הרכב ולא רק של המנוע עצמו.

בסרטון הזה:

https://youtu.be/rFxkbQOU7f0

מנהל פרויקט הדימון מסביר עוד קצת.

אני הבן אדם האחרון שמתרשם מרכבים שנוסעים רק בקו ישר, אבל פאק, מה שהם עשו עם הרכב הזה זה פשוט mind blowing.

FUBAR but in a good crazy kind of way.

Always go sideways

• תוכן חדש...