Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI A3 [מודל 2014]

PRONATI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלן שלום

אני מתעניין ברכישת רכב , התקציב שלי הוא 120,000 ש"ח

חיפשתי וראיתי מספר רכבים , הפעם ראיתי את ה-AUDI A3 מנוע 1800 טורבו גיר DSG 7 שנתון 2014.

מכיוון שיש לי ניסיון עם DSG 6 והוא גיר מעולה והשמועות הרעות על DSG 7 , האם כדאי בכל זאת ללכת על הרכב הנ"ל בעל תיבת ההילוכים DSG 7 או שמה כדאי להתרחק ?

מדובר במנוע 1800 טורבו שמפיק 180 כ"ס.

רכב זה גם מבחינת פוטנציאל שיפורים , האם כדאי לגעת או שהוא עדין בשביל זה בגלל הגיר ?

תודה !

פורסם

רוב האנשים כן משפרים עם הגיר הזה. זה הכל עניין של מזל.

מניסיון שלי יש הרבה דפוסי התנהגות מעצבנים בגיר הזה, מתרגלים.

אם אתה שואל אותי? לא הייתי נוגע. זה עניין של מזל ותאמין לי, כבר 2 חברים מצאו את עצמם תקועים ברחוב ב11 בלילה עם גיר לא תקין (הרכבים שלהם 2014 -2015).

צריך הרבה מזל עם הגיר הזה אבל ככה זה במכוניות החדשות, הכל עניין על מה אתה נופל.

Dsg 6?

מושלם לעומת ה - 7

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

מבחינת פוטנציאל שיפורים - אין בעיה מבחינת המנוע אך הגיר DSG7 מגביל אותך ולכן הייתי נזהר משיפור המנוע.

תבדוק מה המומנט המירבי של כל רכבי הקונצרן שמגיעים עם הגיר הזה.

מבדיקה קצרה שביצעתי, המומנט הוא סביב 25.5 קג"מ, לעומת מומנט גבוה בהרבה בגיר DSG6 (שמגיע עם הגולף GTI וכו').

לכן, ניתן להסיק שהגיר הזה עדין יותר מה-DSG6 ומומלץ להיזהר, לפני שמשפרים בצורה כזאת שתביא את המומנט המירבי מעל מומנט של 25.5 קג"מ.

אם אתה בעניין שיפורים, אז עדיף לך כבר ללכת על בטוח ולבחור בגולף GTI או בA3 עם תיבת הילוכים ידנית (אם זה רלוונטי).

• תוכן חדש...