Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 2 (1.5, 103 כ"ס, שנת 2015)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קראתי הרבה על הרכב ונכנס לבלול. מבחינת מרחב אני מסתדר איתה,

הרבה כותבים שהיא סבירה בצריכת דלק וחלק אומרים שהיא שותה.

מישהו שמחזיק בדגם הזה יכול להגיד לי סופית איך היא מבחינת צריכת דלק?

אני כרגע עם פיאסטה 1.25 ידני שהיא די חסכונית בדלק אבל לא חסכונית כמו סוזוקי אלטו בוא נגיד ככה.

כמה עלייה בצריכת הלדק תהיה לי?

(מדבר על דגם 2015, 1500 סמ"ק 103 כ"ס)

פורסם (נערך)

אתה מתכוון ל111 כ"ס? לא ידוע לי על 103 כ"ס שנמכרת בארץ.

לפי מה שראיתי במבחני דרכים, ממוצע במבחנים מאומצים הוא 1:12-13, ואנשים דיווחו שבנסיעה רגועה אפשר גם להגיע ל1:15.

יחסית לסופרמיני הייתי מגדיר אותה כשותה דלק, יחסית למשפחתיות היא חסכונית על גבול הסביר.

אבל לדעתי היתרונות שלה כל כך מפצים על זה - הסופרמיני האטמוספרית הכי חזקה, גיר אמין מאוד, אבזור מטורף כולל בטיחותי, יפה מאוד חיצונית ונוחה לנהיגה.

עריכה אחרונה על ידי Meirizon
פורסם

הוא לא בעייתי, פשוט הוא הגיע עם 4 הילוכים לעומת 6 בדגם הנוכחי וקצת פחות כוח, מה שגורם לצריכת דלק גבוהה יותר.

וגם מבחינת אבזור אני כמעט בטוח שהוא נחות מהנוכחי, אבל סך הכל רכב אמין מאוד ולדעתי בין הטובים בקטגוריה, אבל כן, לא הכי חסכוני בדלק.

פורסם

לאשתי יש את הרכב הנ"ל בנסיעה חצי עירונית חצי כביש מהיר היא מגיע ל 14 ק"מ לכל ליטר, אני עם דאציה סטפאווי ידנית מנוע 0.9 טורבו מגיע ל 13 קמ לכל ליטר, אז לפי דעתי המאזדה לא ממש שותה דלק והיא סבירה לחלוטין מה גם שהיא נעימה לנהיגה ומאוד זריזה

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

• תוכן חדש...