Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה ראשית כל לפני איזה שבוע שהעיניין עוד היה טרי פתחתי אשכול דומה לזה...

אבל עכשיו אחרי המכירה של האונו האהובה ששירתה אותי נאמנה במשך שנה וחצי רציתי לרשום ת'רד מסודר בדבר הרכב הבא שלי אחרי שכבר מכרתי את האונו ועכשיו הכל סגור, אז ככה עכשיו אני יהיה יותר ממוקד.

רציתי שתתנו הצעות בדבר רכישת רכב עד 15k, אז אמינות זה לא הצד הכי חזק שאני מחפש בין היתר כן אבל לא רק, ידוע לי שרכב זה לא מניה ואם הייתי רוצה אמינות הייתי הולך על סובארו די אל או משהו בסיגנון.

יש עדיפות לרכב אצ'בק, רכב חזק עם התנהגות ספורטיבית כמה שאפשר לרכוש בסכום הזה, חשוב שיהיה לרכב פוטנציאל לשיפורים, אני לא אומר שאני ישר הולך לשים עליו עשרות אלפי שקלים אבל בבוא הזמן שהחשבון בנק יוכל לאפשר לי.....

חשבתי על כיוון של איביזה.

אבל יש לי איזה מגנט לאלפא או סוד או ספרינט, לגבי ה-33 הבנתי שזה דגם פחות מוצלח למרות שהם לא אצ'בק.....

בכל אופן אודה לכם אם תמליצו לי על רכב שעולה לכם בראש ועונה על הדרישות.

נ.ב. אני לא מפונק ולא כ"כ חשוב לי מזגן/ חלונות חשמל וכו....אם יש אז למה לא...אבל בגדול הקטע של הנהיגה וההנאה מהנהיגה חשובה לי יותר....

Honda hornet 600

פורסם
בשני מילים:205 GTI
אני לא חושב שב-15k אני אוכל למצוא gti 205 סטנדרטית במצב טוב....

תקנו אותי אם אני טועה.

Honda hornet 600

פורסם

ואני לא חושב שתוכל להחזיק אלפא אם יש לך 15 אלף, אלפא זה לא בעיה לקנות היום, הבעיה היא להחזיק (אם אני טועה ויש לך בצד חסכונות לאחזקה תקן אותי, אבל לא נראה לי שטעיתי...)

תוכל למצוא אולי 205 GTI במצב לא הכי איי איי איי, ולטפל לאט לאט (נתקלתי בכמה כאלו), או לקנות 106...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
205 GTI במצב לא הכי איי איי איי
205 במצב כזה (איי איי איי) לא תהיה מהנה לנהיגה (אוי ויי זמיר).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ואני לא חושב שתוכל להחזיק אלפא אם יש לך 15 אלף, אלפא זה לא בעיה לקנות היום, הבעיה היא להחזיק (אם אני טועה ויש לך בצד חסכונות לאחזקה תקן אותי, אבל לא נראה לי שטעיתי...)

תוכל למצוא אולי 205 GTI במצב לא הכי איי איי איי, ולטפל לאט לאט (נתקלתי בכמה כאלו), או לקנות 106...

טעית כי יש לי חסכונות בצד....

אבל השאלה שנשאלת כאן מבחינת עלות חלקים...מה יהיה יותר קשה להחזיק 205?? או אלפא ספרינט לדוגמא...

Honda hornet 600

• תוכן חדש...