Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי

יש לי שאלה למי שמשתמש במשאבת "פיפי", האם אצלכם היא מפסיקה לשאוב כשמפסיקים ללחוץ על האקדח מים כמו בסרטון של ניצן?

אצלי היא ממשיכה לעבוד גם כשאני מפסיק ללחוץ על האקדח (ויש נזילה קטנה):

נשמע כרעש לא תקין ואצלי סביבת המשאבה יבשה לגמרי לא אמורה לטפטף. הימור שלי שהטיפטוף מהצינור שמחובר לאקדח כי המשאבה נדרכת שאין לחץ וזה רק בצינור של היציאה

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שזה בגלל הנזילה.

כפי שזה נראה, נזילה לא קטנה יש לך.

תלפף עם טפלון כמו שצריך.

דווח עם זה עזר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
חבר פורום ניצן, פרסם סרטון של משאבה 12V עם אקדח מקציף:

[video=youtube;Orm7_W9ST-M]

האשכול המקורי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?526839-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%99%D7%9D&p=4491037&viewfull=1#post4491037

אין זה הרג אותי מצחוק ושפכתי את כל הקפה על המקלדת! זה פשוט נראה כזה מגוחך ביחס לסרטונים אחרים ביו טיוב שעושים קצץ אמיתי, פה זה נראה כאילו לקצף יש סרטן

בכל זאת כל הכבוד לבחור, טוב יותר מכלום:lol:

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...