Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עברתי הבוקר ליד מאפיה שזרקו לפח כמה ג'ריקנים שמן של 17 ליטר

לקחתי 3 מהם הביתה עשיתי להם אמבטיה טובה עם מים חמים וסבון כלים להוריד מהם את השמן (מסתבר שזה שמן נורא מיימי שלא נדבק לג'ריקן כמעט)

ירדתי למטה עם 2 מהם ומשאבת ה"פיפי" 12v ואקדח סבון שהזמנתי מאיביי

שטפתי את הרכב הזמני שיש לי גולף 2003

עשיתי פריווש עם האקדח סבון, סיבנתי, שטפתי את הסבון, ניגבתי... מההתלהבות שנשאר לי עוד מים בג'ריקן השני שטפתי שוב עד שנגמרו המים לגמרי וניגבתי.

בכל התהליכים לא הרגשתי שאני מתקמצן על המים בכלל ולא מיהרתי.

מחכה לראות כמה ג'ריקנים אצטרך עם האאוטלנדר ב"גודל מלא".

מסקנה... לקפוץ לכל מוסד/מאפיה/מקום שמבשלים בו ולהשיג ג'ריקנים חינם

פורסם
באיזור תעשיה של כפר סבא יש שטיפה עצמית, 10 שקל קונים לך כמה דקות של מים או מים עם סבון לא ברור, ליד יש סככה שבה אפשר להמשיך את העבודה שלא דורשת מים מיידית.

היחיד שענה לי כאן לשאלה...

פורסם
עברתי הבוקר ליד מאפיה שזרקו לפח כמה ג'ריקנים שמן של 17 ליטר

לקחתי 3 מהם הביתה עשיתי להם אמבטיה טובה עם מים חמים וסבון כלים להוריד מהם את השמן (מסתבר שזה שמן נורא מיימי שלא נדבק לג'ריקן כמעט)

ירדתי למטה עם 2 מהם ומשאבת ה"פיפי" 12v ואקדח סבון שהזמנתי מאיביי

שטפתי את הרכב הזמני שיש לי גולף 2003

עשיתי פריווש עם האקדח סבון, סיבנתי, שטפתי את הסבון, ניגבתי... מההתלהבות שנשאר לי עוד מים בג'ריקן השני שטפתי שוב עד שנגמרו המים לגמרי וניגבתי.

בכל התהליכים לא הרגשתי שאני מתקמצן על המים בכלל ולא מיהרתי.

מחכה לראות כמה ג'ריקנים אצטרך עם האאוטלנדר ב"גודל מלא".

מסקנה... לקפוץ לכל מוסד/מאפיה/מקום שמבשלים בו ולהשיג ג'ריקנים חינם

המשאבת פיפי עובדת עם אקדח סבון? יש מספיק לחץ?

פורסם (נערך)

Auto Car Foam Water Gun Car Washer Water Gun Built-in Soap Hand High Pressure Car Wash Car Foam Gun for Auto Vehicle Garden Use

http://s.aliexpress.com/quaMrMf6

אקדח פיפי למשאבת פיפי

עובד יפה עם משאבה חלשה יחסית עם 60w

זה לא מקציף או משהו בסגנון פשוט שוטף עם סבון

עריכה אחרונה על ידי mpol
פורסם
Bosch AQT33-11.

450 שח בערך אפילו פחות.

כבל מאריך 6 מטר מלדיקו בע"מ זה 130 שח.

זהו אתם מסודרים.

למה הכבל מאריך כזה יקר?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
למה הכבל מאריך כזה יקר?

מכיוון שזה כבל של לחץ גבוה, בנוסף החיבור לכבל הקיים הוא כזה שלא יוצר צוואר בקבוק כלומר אין שינוי בהיקף הצינור הפנימי עצמו שזה משהו חשוב מאד כשמדובר על מכשיר שטיפה בלחץ

פורסם

מאריך לכבל של המים ? לא חשמל .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
מאריך לכבל של המים ? לא חשמל .

כן מאריך לכבל של המים.

המכונה מגיעה עם כבל 3 מטר וזה פשוט לא מספיק או לפחות ממש מציק להזיז את המכונה אם אתה רוצה ללכת לצד השני של הרכב. ככה המכונה נשארת במקום ויש לך מספיק כבל כדי ללכת מסביב כמה שאתה רוצה

פורסם

משאבת פיפי יותר חזקה גומעת יותר מים... הג'ריקן נגמר מהר יותר

וגם היא 10 אמפר... צריך לראות שלא ישרוף את הפיוז היא כנראה לא מתחברת למצת

• תוכן חדש...