Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יעשה חלונות כהים אבל הייתי רוצצה שתגידו לי איפה אני יכול לעשות וילונות לאוטו אבל לא וילון רגיל כמו שעושים אצל אביזרי רכב

אני מתכוון לוילון עם הרבה כפלים אתם יודעים כמו שיש לרכבים של השרי ממשלה וכו'

אני מחפש באזור ירושלים מי עושה

בתודה מראש וסליחה על ששיגעתי אותכם על הניילון הזה של הכהיית חלונות

פורסם

שים לב לכך שמתקינים לך את הווילונות שלא פוגעים המקוריות של הרכב (לרבות קדיחות בפלסטיקים)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

שלום.

אני ממליץ לך להמתין עם התקנות החדשות בנוגע להכהיית חלונות . אולי הנושא יתפתח ויאושר לבצע הכהייה אחורית של החלונות. כאמור תוך חודש למיטב הבנתי אמורות להתקבל החלטות בעיניין....

בברכה.

פורסם

גם אני מתכנן לעשות וילונות כנ"ל. לפי דעתי דווקא בנושא זה כדאי לעשות לבד או לשים לב טוב מה עושים לך שלא קודחים לך בדלת...

אם למישהו יש רעיון איך לעשות מסילה גם עליונה וגם תחתונה בלי לגרום נזק אשמח לשמוע..

את הווילון אני יכול לעשות לבד...

חשבתי על המסילה העליונה פשוט לקמבן את זה על הידית שאמורים להחזיק בה - אבל מה למטה?

...Carpe Diem

פורסם

יש לי מספר כתובות ומספרי טלפונים של כמה חנויות בירושלים אתה יכול לנסות:

1. דימטרי רזק ושות' שער שכם ירושלים 02-6283484

2. האומן-מוסך הרכבים 7 ירושלים 02-6781096

3. המרכיב שמואל שלם בע"מ בעלי מלאכה 7 ירושלים 02-6782605

4. ויקטורי בן יהודה 27 ירושלים 02-6247116

5. וענונו יעקב חרשי ברזל 1 ירושלים02-6783451

אם ההתלבטות שלך והשיקולים הם מפני שהרכב לא יעבור טסט אז יש טיפ קטן שעובד בכל הפעמים כמעט.

לפני שנכנסים לטסט פותחים את החלונות כך שכל חלונות הרכב מורדים כך אף אחד לא רואה חלונות בצבע שונה.

ושנית את המדבקות ניתן להסיר אמנם עם מאמץ אך ניתן להוריד אותם בלי להשאיר סימנים על החלון ולכן לפני שמסירים את המדבקות צריך להחנות את הרכב במקום סגור ומוצל חנייה קרקעית או שפשוט לחכות ללילה כך שאין שמש והמדבקה לא תשאר על השמשה, כמובן לא למשוך את המדבקה בבת אחת כי אחרת הניילון ישאר ביד והמדבקה על השמשה וכאן מתחילות הבעיות עם ההסרה.

בהצלחה

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם ההתלבטות שלך והשיקולים הם מפני שהרכב לא יעבור טסט אז יש טיפ קטן שעובד בכל הפעמים כמעט.

לפני שנכנסים לטסט פותחים את החלונות כך שכל חלונות הרכב מורדים כך אף אחד לא רואה חלונות בצבע שונה..

בהצלחה

והאם לדעתך הבוחנים לוקים בשכלם?

הם לא מכירים את ה"טריק"?

מעניין מדוע הבחור הנחמד מגיע לעמדה שלנו עם 2 חלונות אחוריים מורדים...

כנראה הוא רוצה שנהנה ממראה הריפודים ?

בנוגע להסרה שלהם-כמו שכתבו כאן-הדבקה עם מי סבון תהפוך את ההסרה לעניין של שניה

משתמשים בזה גם במודעות של אוטובוסים.

• תוכן חדש...