Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה , כמו שכבר הבנתם אני בזמן ריצוי פסילה (של כ70 יום) .

העונש ניתן משופטת תעבורה עקב תאונה קלה בה הייתי מעורב בה נכנסתי בשוגג לצומת באור אדום.

לא נפסלתי מנהלית והארוע היה לפני כשנה וחצי אך גזר הדין לפני חודש וחצי.

השאלות הם כאלו?

1. הבנתי מהעו"ד שלי שהנקודות הם על אור אדום מרגע ביצוע העבירה , האם נכון או מרגע גזר הזין? (לא הוזכר בפסק הדין וזו עבירת תעבורה ראשונה אי פעם ב10 שנות ותק הנהיגה שלי.

2. אני מחפש רכב ראשון בתקציב של בערך 20 אלף. ורציתי לשאול במידה ואמצא משהו שימצא חן בעיני לפני סיום תקופת השלילה האם אוכל לרכוש ולהעביר בעלות על שמי?

ברור לי שביטוח חובה אוכל לבטח רק ברגע שהשלילה תגמר...

תודה רבה לעונים וסופ"ש נעים..

פורסם

אין קשר בין בעלות על רכב לרשיון נהיגה.

בשביל להיות בעלים של רכב צריך רק דופק ות"ז.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

העו"ד צודק הנקודות הם מיום ביצוע העבירה

גם ילד בן 8 יכול לרכוש רכב על שמו ( יזדקק לחתימת הוריו כי הוא עדיין קטין ).

וגם אדם ללא רשיון נהיגה בכלל רשאי לרכוש רכב על שמו.

וגם שלילה כמו שקיבלת לא מונעת , ואתה יכול לרכוש ולבטח כאוות נפשך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תביא בחשבון שהשלילה תגרור עלות ביטוח גבוהה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...