Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב עד 39,000ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קילומטרז' עד 70, לא יותר.

העדפה ל2014 אם אפשרי. יש המלצות? ואם יש מישהו שרוצה למכור, אפשרו לפנות אלי למייל.

עריכה אחרונה על ידי izhaknatan77
פורסם

ידני או אוטומט?

איזו קטגןריה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קטגוריה,הכוונה למשפחתית או סופר מיני?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה השימוש ברכב? נסיעות בעיקר ארוכות או קצרות או חצי חצי? נוסע לרוב לבד או עם עוד חבר? מה יותר חשוב לך- אמינות? כוח מנוע? מרווח במושב האחורי? עיצוב חיצוני?

פורסם
מה השימוש ברכב? נסיעות בעיקר ארוכות או קצרות או חצי חצי? נוסע לרוב לבד או עם עוד חבר? מה יותר חשוב לך- אמינות? כוח מנוע? מרווח במושב האחורי? עיצוב חיצוני?

אין כיוון, רוצה משהו טוב ונוח, לרוב נוסע לבד או עם עוד נוסע אחד. נסיעות קצרות לרוב, אחת לשבועיים נסיעה בינונית (לא ארוכה, כמו חיפה תל אביב \ צפת).

פורסם

הייתי מחפש קיה פיקנטו,אמינה,יחסית מנוע זריז לעומת מנועי ה1.0 בקטגוריית המיני,פחות טובה בתחום צריכת הדלק.

מיצובישי ספייס סטאר,מאובזרת טוב,מאוד חיסכונית ומעט זריזה יותר,אבל רועשת יותר ומושבים פחות נוחים,אם כי בעיר המתלים שלה עושים עבודה טובה אבל בכביש מפותך יש זווית גילגול גדולה.

סוזוקי ספלאש,זריזה יותר,גם יחסית חיכונית,בפנים די מרווחת לעומת רכב המיני למרות שמבחוץ היא ניראית קצרה מאוד,אבל גם הספייס מאחור די מרווחת.

פורסם
הייתי מחפש קיה פיקנטו,אמינה,יחסית מנוע זריז לעומת מנועי ה1.0 בקטגוריית המיני,פחות טובה בתחום צריכת הדלק.

מיצובישי ספייס סטאר,מאובזרת טוב,מאוד חיסכונית ומעט זריזה יותר,אבל רועשת יותר ומושבים פחות נוחים,אם כי בעיר המתלים שלה עושים עבודה טובה אבל בכביש מפותך יש זווית גילגול גדולה.

סוזוקי ספלאש,זריזה יותר,גם יחסית חיכונית,בפנים די מרווחת לעומת רכב המיני למרות שמבחוץ היא ניראית קצרה מאוד,אבל גם הספייס מאחור די מרווחת.

תודה! איפה הכי מומלץ לרכוש סוזוקי ספלאש ומה המחירון?

פורסם

ביד 2 תוכל לחפש רכבים,מחירון יש לך באינרנט של לוי יצחק,וכמובן הכי נוח לפגישות עם אנשים שיהיה לך מחירון פיזי ביד שאותו ניתן לקנות בסטימצקי למשל,אבל חכה לחודש מרץ שיהיה מחירון מעודכן.

פורסם
ביד 2 תוכל לחפש רכבים,מחירון יש לך באינרנט של לוי יצחק,וכמובן הכי נוח לפגישות עם אנשים שיהיה לך מחירון פיזי ביד שאותו ניתן לקנות בסטימצקי למשל,אבל חכה לחודש מרץ שיהיה מחירון מעודכן.

תודה,אחכה למרץ.

בנוסף, אני רואה ששנת 2014 ומעלה סוזוקי ספלאש אוטומט עולה 60+, או שאני טועה?

כי אני מחפש רק אוטומט ותקציב של עד 39.

פורסם

ספלאש יחסית יותר יקרה,אבל הספייס סטאר תיכנס לדרישה של 2014.

פשוט הצעתי אותה כדי שהיה לך עוד אופציות לבחירה,אבל תוך התפשרות על שנה.

• תוכן חדש...