Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאבת הגה כח - מונדאו 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי מונדאו 2010

בזמן האחרון ההגה הרעיש - בייחוד בבוקר ולעיתים נהיה קשה.

מבדיקה ויזואלית שלי - ליד המיכל שמן הגה ראו נזילת שמן בכל האיזור.

הכנסתי את הרכב למוסך אתמול - נדרשת החלפת משאבה אבל אין לו כרגע משאבה אחרת / משופצת וחדשה יקרה מדי.

למישהו יש פתרון וצפי של מחיר? אני מאיזור חיפה/קריות

תודה

פורסם (נערך)

לא מומחה גדול, אבל מה זאת אומרת אין לו משופצת.. שישלח לשיפוץ או שתלך למישהו אחר.

או לסירוגין תנסה להשיג מפירוק זה לא אמור לעלות כ"כ הרבה.

האם הרעש קורה גם כשהמפלס של השמן במצב תקין? או רק כשהוא ריק? אולי יש נזילה מהמכל עצמו??

אני שואל כי למיטב זיכרוני הייתה לי פעם נזילה ממיכל השמן של הגה הכוח אם אני זוכר נכון בוולוו 850 וכשהיה חסר שמן היה מתחיל רעש מוזר. כשהייתי מוסיף שמן הרעש היה פוסק.. משכתי ככה די הרבה זמן.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

כן - קניתי את השמן הספציפי ומילאתי בפעם הראשונה שראיתי חוסר.

גם שהמיכל מלא ההגה חורק ומתקשה לעיתים

לא מומחה גדול, אבל מה זאת אומרת אין לו משופצת.. שישלח לשיפוץ או שתלך למישהו אחר.

או לסירוגין תנסה להשיג מפירוק זה לא אמור לעלות כ"כ הרבה.

האם הרעש קורה גם כשהמפלס של השמן במצב תקין? או רק כשהוא ריק? אולי יש נזילה מהמכל עצמו??

• תוכן חדש...