Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דמי ניהול בקרן פנסיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני ממשיך חברות בקרן פנסיה.

הופניתי לייעוץ פנסיוני מטעם חברת הביטוח שאמור לתת לי את ההצעה הכי רלוונטית עבורי.

ההצעה שקיבלתי היא כזו:

המסלול - פנסיה מקיפה נכות מוגדלת 75%

הפקדה חודשית שלי 7% מתוך שכר 8500 ברוטו. הפקדות מעביד:7.5% תגמולים ו6% פיצויים.

והכי חשוב דמי ניהול

דמי ניהול מחיסכון מצטבר - 0.2%

דמי ניהול מהפקדות - 1%

על מה לשים דגש יותר ? האם ההפקדה חודשית לא גבוהה מדי ביחס לשכר?

מה לגבי דמי הניהול למי שמבין ויודע האם זה כדאי ? כך או כך אני מתמקח אבל עד איזה גבול להתפשר?

תודה מראש

פורסם

אתה חוסך את המינימום הנדרש בחוק.

לגבי הדגשים בדמי הניהול - איני יודע מה הערכים המקובלים, אם כי נשמע די סביר. אם אתה בתחילת החסכון הפנסיוני עדיף לך חסכון שבו דמי הניהול מההפרשות נמוך ומהסכום הצבור גבוה - כיון שהסכום הצבור הוא קטן. כאשר תצבור ותק יהיה עדיף מסלול שבו הדמי הניהול ירדו בעקר מההפקדות השוטפות ופחות מהסכום הצבור.

לגבי האחוזים - נמתין למומחי הפורום. אבל כדאי שתציין את גילך ואת הותק שלך בקרן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפקדה חודשים מינימלית שאתה מחויב עפ"י חוק - 6%.

מבחינת הפקדות של המעסיק : 7.5% זה 1% מעבר למה שהוא מחויב. 6% זה המינימום עבור הפקדה לפיצויי פיטורין.

לגבי דמי ניהול - מעולה.

http://bit.ly/1He3cR3 (שים לב בקישור, שבמשכורת של ינואר 2017 יש עדכון)

פורסם

הופניתי לייעוץ פנסיוני מטעם חברת הביטוח שאמור לתת לי את ההצעה הכי רלוונטית עבורי.

ההצעה שקיבלתי היא כזו:

לא מסתדר כאן משהו.

יועץ פנסיוני לא יכול להיות מטעם חברת ביטוח. הוא חייב לפי חוק להיות אובייקטיבי ולטובתך.

תברר אם באמת קיבלת ייעוץ פנסיוני, היית אמור לחתום על מסמך הסכמה לייעוץ פנסיוני לפני הייעוץ ולקבל מסמך הנמקה אחרי הייעוץ שמסכם את הנימוקים של היועץ להמלצות שלו.

פורסם

המסלול - פנסיה מקיפה נכות מוגדלת 75%

הדמי ניהול בסדר.

אבל למה אתה צריך ביטוח מוגדל לנכות? אתה פועל בניין?

משכנתא זה קל

פורסם
הדמי ניהול בסדר.

אבל למה אתה צריך ביטוח מוגדל לנכות? אתה פועל בניין?

ביטוח הנכות הוא לא רק לתאונות עבודה. זה ביטוח שכל אדם בר דעת שעובד בעבודה שנכות תשלול ממנו את כושר ההשתכרות צריך לעשות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

על זה אני מדבר.

כשתהיה מספיק עשיר כדי להתקיים מהביטוח הרגיל עד סוף ימיך אז תקטין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...