Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שובו של הג'דיי, האימפרייה מכה שנית! :lol:

טוב, זה התבקש מהסמלון שלי.

אנשים, נשים ונושים יקרים, אני מתכבד להכריז בזאת על מספר דברים:

1) תודה רבה לכל מי שעזר לי בעבר ובהווה, ויש פה המון אנשים שעזרו לי עוד מהתקופה בה הקמתי את העסק הראשון שלי. לקחים הופקו, נושאים נלמדו והעזרה שלכם ממשיכה לפעול גם היום.

2) אני כרגע בסטאטוס של עצמאי ושכיר, דהיינו לא עזבתי את העבודה הקבועה שלי עד שאעמוד על הרגליים כעצמאי נטו, מה שייקח זמן במקרה הטוב...

3) אני כבר יכול להפיק קבלות (אם כי אני רק עוסק פטור). מה שאומר, לצערי, שאני לא יכול להוציא חשבוניות.

4) חברי הפורום מוזמנים להמשיך ולפנות אליי, בפומבי או בפרטי, ולהמשיך לקבל ייעוץ כמיטב יכלתי בכל התחומים הרלוונטיים- רק שתדעו, שייתכן שאני גם אנסה למכור לכם משהו :wink: אם כי הייעוץ יישאר נטו לטובתכם, ויעידו על כך כל מי שנעזרו בי לאורך השנים האחרונות. כמובן שחברי הפורום יזכו ממני לטיפול מיוחד.

5) אני מכריז בזאת על פתיחת העסק "buildit אספקה טכנית". עסק קטן, הפועל מהבית, אבלל נשען על כ-5 שנות ניסיון מעשי בחברת אספקה טכנית שהייתי בה שכיר ועוד כמה שנים של ניסיון עם מסננים וזגגות וכל מה שקשור לכך- ומעל זה ניסיון של שנים ארוכות כמשתמש, בתור חובב DIY.

כמו שציינתי קודם, חברי פורום שיפנו אליי יזכו לקבל טיפול מיוחד, הכולל הצעות מחיר טובות לחברות וליחידים.

6) כרגע אני עוד בשלבי התארגנות, כך שהאתר עדיין לא הוקם כך שישמש כחנות (הוא עדיין קיים בפורמט של הפורום שפתחתי). זה בעבודה, תוצאות יהיו בהמשך הדרך. מי שבכל זאת מסתקרן ומעוניין להיכנס, הכתובת היא buildit.co.il .

7) במה החנות תעסוק? מסנני מים (מסננים בלבד, לא מערכות), סכינים (כאספן, יש לי כמה קשרים והרבה הבנה בתחום), וכמובן כלים מכל הסוגים והמינים- החל מארגזי כלים ואלנים וכלה בתיקים ותאורה לרכב ("מנורות מוסך"), על כל המגוון שבינהם- מא' ועד ת' (קצב הספיק לעבור רק עד ג' :lol:). דהיינו- צריכים מד מומנט לאופנוע? רוצים סט בוקסות לרכב? החלטתם שאתם רוצים עגלת כלים לבית? או שסתם בא לכם על סט מקדחים או אפילו אם אתם צריכים מברז למשהו שאתם בונים, אשמח לעזור.

זהו...

אז שוב תודה לפורום הנפלא הזה, שעזר לי כל כך הרבה לאורך כל הדרך!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהצלחה.איש יקר עם לב רחב.לי אישית עזרת מספר פעמים בנוגע למסנן האבנית בביתי.אחלה של שירות.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

בהצלחה , מקווה שתצליח .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

שיהיה המון בהצלחה יא גבר!

ולמה אתה לא יכול להוציא חשבוניות?

אני כעוסק פטור מוציא חשבוניות עסקה המשמשות כחשבונית לכל דבר.

לא הבנתי את כוונתך כנראה.

פורסם

בהצלחה!

פונה בהודעה פרטית לגבי סט ראצ'ט.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
שיהיה המון בהצלחה יא גבר!

ולמה אתה לא יכול להוציא חשבוניות?

אני כעוסק פטור מוציא חשבוניות עסקה המשמשות כחשבונית לכל דבר.

לא הבנתי את כוונתך כנראה.

חשבונית העיסקה לא משמשת לניכוי מע"מ

לכן בד"כ עוסק פטור מוציא קבלה בלבד על התקבול.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
חשבונית העיסקה לא משמשת לניכוי מע"מ

לכן בד"כ עוסק פטור מוציא קבלה בלבד על התקבול.

אצלי חשבונית עסקה מהווה סוג של דרישת תשלום שהלקוח מעביר להנהלת חשבונות של החברה או וואטאבר,

ולאחר התשלום אני מוציא קבלה.

בכל מקרה, ברור שחשבונית עסקה לא משמשת לניכוי מע"מ כי עוסק פטור לא גובה ולא משלם מע"מ מלכתחילה.

ולמרות כל האמור לעיל כבר הבנתי שאתה מבין בספר החוקים והכללים הרבה יותר מהאדם הממוצע, כך שמה אני מפספס? :)

פורסם

בהצלחה!

עזר לי לבחור משחיז סכינים לבית,מאז החיוך לא יורד מהפנים בכל חיתוך!:-P

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...