Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברווז, המערכת המטורפת של ה-5k ש"ח זו השקעה חד פעמית (כלומר לא דורש תחזוקה יקרה) או שזה כמו תמי4, כואב בקניה ועוד משלמים תשלומים על אחזקה (פילטרים ומנורות יקרים להחריד)?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דורש מילוי חוזר אחת למספר שנים, העלות לא ידועה לי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לפני כמה חודשים רציתי להזמין פילטרים למקרר שלי. פילטר מקורי של סמסונג עולה קרוב ל-250 ש"ח, והטכנאי שביקר אצלי לפני כמה חודשים התקין פילטר חלופי. התחלתי לחפש במרשתת, והתברר כי יש לא מעט יצרנים שמטביעים על מוצריהם תו NSF, בלי שיש להם אישור לכך מאותו מכון. בסופו של דבר הזמנתי מספק ישראלי פילטרים דומים לאלה שהתקין הטכנאי, אבל שילמתי בערך שליש פחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ברווז היות ולא הכרתי אותך ואת עיסוקך, אשמח לשמוע על העסק הקודם שלך ומה הלקחים שלמדת, אפילו בפרטי.

שיווק והתקנת מתקני סינון מים. הלקחים? כל מקרה לגופו. מה שעובד\לא עובד אצלי, לא בהכרח יעבוד\לא יעבוד אצל מישהו אחר...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אכתוב זאת בפעם המאה

הבחור ברוך כשרונות אבל מבזבז את עצמו במקום בו הוא טוב, במקום, במקום בו הוא מצויין.

עדיין אוהב אותו ותומך בכל ההחלטות שלו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...