Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אצלי יש את התקלה הזאת, אותו רכב אותה השנה, אשמח גם לדעת.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הי, גם לי יש בדיוק את אותה תקלה, רק שאצלי זה בסוזוקי ספלאש 2013. אני אודה לכם מאוד אם תפרסמו כאן את הפתרון\ההסבר, ומבטיח לפרסם אם אמצא בעצמי.

פורסם

הפיתרון הוא ניקוי בית מצערת, מכיוון שברכב הזה כנראה שיש חיישן על המצערת שלא יודע איך שולח נתונים למערכת ESP ,וגורם לזה שכאשר המצערת מלוכלכת הוא מדליק את נורת הESP הפיתרון הוא ניקוי בית מצערת.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם
הפיתרון הוא ניקוי בית מצערת, מכיוון שברכב הזה כנראה שיש חיישן על המצערת שלא יודע איך שולח נתונים למערכת ESP ,וגורם לזה שכאשר המצערת מלוכלכת הוא מדליק את נורת הESP הפיתרון הוא ניקוי בית מצערת.

אתה אומר את זה מניסיון, או שרק מניח שזה הפיתרון?

כמו כן, אשמח להסבר קצר היכן ואיך מנקים את בית המצערת ברכב הנ"ל?

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

אומר מניסיון

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

פורסם

בעיקרון מה שאתה צריך לעשות זה לפרק את הבית פילטר אויר ומאחוריו יושב הבית מצערת, פרק אותו ונקה אותו עם ספריי קרבורטור ותעשה איפוס לתקלה.

פורסם

תודה רבה על המידע.

האם יש כאן מישהו מהכנופייה המכיר את הרכב, ויוכל לעזור עם העניין הזה?

אשמח מאוד.

פורסם

אם הפתרון הוא באמת לנקות מצערת לא צריך להכיר את הרכב.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

טוב,בעיקבות השרשור כאן

הלכתי למוסך ועשיתי ניקוי בית מצערת. העלות נמוכה, וזה לוקח כ20 דקות. אפשר לעשות את זה לבד בבית, אבל צריך לדעת מה בדיוק לפרק, אני ממליץ על מוסך אם יש לכם מוסך שאתם סומכים עליו. בנוסף, מבית המצערת יוצא קונקטור שאני מנחש שמעביר את המידע על מיקום המצערת למחשב, פתחנו אותו, וניקנו עם תרסיס לניקוי מגעים.

בינתיים, מאז הבוקר, הנורה לא נדלקה. אם תדלק, אני אעדכן כאן.

פורסם

תודה רבה matroox!!

פורסם

Frodo אני מקווה שגם עשית ניקוי לבית מצערת על הדרך למרות שרשמת שניקית את הקונקטור

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

• תוכן חדש...