Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביצוע השתלמות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום. קיבלתי מכתב שבו כתוב "רשות הרישוי תזמין בכל שנה בעל רשיון נהיגה שבאותה שנה מלאו חמש שנים מיום שקיבל לראשונה את רשיון הנהיגה, שיעבור השתלמות בנהיגה במועד ובמקום שקבעו רשות הרישוי או מי מטעמה".

עוד כתוב "לידיעתך, חידוש רשיון הנהיגה מותנה בביצוע ההשתלמות".

חשוב לציין שאני לא נוהג יותר ומכרתי את הרכב זמן רב לפני קבלת המכתב.

אין לי צורך ברשיון, לכן לא אכפת לי שלא אוכל לחדש אותו.

לכן אני יכול פשוט להתעלם מהמכתב? מה יקרה אם אתעלם ממנו?

בנוסף, אם אחליט כן לעבור את ההשתלמות, אני אעבור בחינה? אני אומר את זה כי אני לא זוכר כלום מכללי הנהיגה.

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי bastian
פורסם (נערך)

בסוף ההשתלמות יש מבחן קצר.

אתה יכול לשלוח להם מכתב בדואר ולבקש מהם שיבטלו לך את ההשתלמות מכך וכך סיבות.

אני מכיר אישית מקרה שבו אגרת הרישיון שולמה והרישיון הגיע למרות שלא ניגשו בכלל להשתלמות(כולל שליחת מכתב שלא נענה בחזרה).

אני עברתי את ההשתלמות שקיבלתי את הרישיון ממש אחרי יומיים ככה שבתכלס לא נראה לי שיש קשר אחד לשני.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם
בסוף ההשתלמות יש מבחן קצר.

אתה יכול לשלוח להם מכתב בדואר ולבקש מהם שיבטלו לך את ההשתלמות מכך וכך סיבות.

אני מכיר אישית מקרה שבו אגרת הרישיון שולמה והרישיון הגיע למרות שלא ניגשו בכלל להשתלמות(כולל שליחת מכתב שלא נענה בחזרה).

אני עברתי את ההשתלמות שקיבלתי את הרישיון ממש אחרי יומיים ככה שבתכלס לא נראה לי שיש קשר אחד לשני.

המבחן הוא כמו מבחן תאוריה? מה צריך לדעת?

פורסם

במידה ולא תחדש רישיון נהיגה במשך שנתיים, תצטרך לעשות מחדש מבחן תיאוריה וטסט. רק לידע כללי..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לשלם משהו כמו 300 שקל ולשרוף 6 שעות למשך יומיים ובסופם מבחן דומה לתאוריה או לשרוף 4 שעות לימודי ערב למשך שלושה ימים ובסופם מבחן דומה לתאוריה. כמו כן אתה צריך להרשם להשתלמות הזאת שקואים לה נהיגה מונעת.

פורסם
לשלם משהו כמו 300 שקל ולשרוף 6 שעות למשך יומיים ובסופם מבחן דומה לתאוריה או לשרוף 4 שעות לימודי ערב למשך שלושה ימים ובסופם מבחן דומה לתאוריה. כמו כן אתה צריך להרשם להשתלמות הזאת שקואים לה נהיגה מונעת.

צריך להביא כלי כתיבה?

פורסם
צריך להביא כלי כתיבה?

מחדד, כי יביאו עיפרון עם חוד שבור:wink:.

בכל אופן המבחן אמור להיות קליל, לא משהו מיוחד אם אתה בן אדם עם הגיון בריא וידע בסיסי של חוקי תנוע.

בנוסף זה יכול להחליף סטנאפ לפעמים:lol:

• תוכן חדש...