Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Car alarm TJJ 868

shmul87s
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , חבר שלי הביא לי היום את החבילה הזאת , חדשה לגמריי...

התחלתי להתקין את ההזעקה הזאת ויש לי נעילה מרכזית...

בתמונות רשום בדיוק מה יש ,

חיברתי את המינוס והפלוס וחיברתי גם את החוט הלבן, לבן-שחור וצהוב לנעילה מרכזית וחיברתי גם גלאי תזוזה ואת הלד...

יש לי שאלה אחת מאוווד חשובה

1. למה כל פעם שאני לוחץ על הכפתור של ההזעקה של הפתיחה הוא פותח את האוטו , ואחרי 30 שניות הוא נועל את האוטו...???

בעיקרון לא חיברתי עדיין כלום , אפילו את החוט שגורם להזעקה לפעול(NEGTIVE TRIGGER) ....

אמרו לי שיש כזה דבר שבהזעקות מסוימות , אם אין סוויצ' לזמן מסויים אז ההזעקה ננעלת לבד ,

יכול להיות שצריך לחבר גם כזה??למישהו יש ניסיון ב TJJ???

בעיקרון לא חיברתי קונקטור שלם...(מתוך 3)

יש בו את החוטים הנ"ל

white to connect ACC

blue to negative trigger

orange brake indicator

red(לא רשום כלום)

yellow engine power out circuit/oil pump power cower off return circuit

את הכחול הבנתי , כל השאר מה עושים ,,,

יש לי עוד חלק קטן שרשום עליו

CMA31-C

COIL-DC12V

30A 14VDC

מהזה עושה ולאן הוא מתחבר , (הוא ככה לבד עם 4 חוטים עבים במיוחד)

תודה רבהה לכל העוזרים!!

פורסם

דבר ראשון - בחלק נכבד מהאזעקות הם דורכות את עצמם אוטומטית תוך כ-30 שניות, למקרה שיצאת מהרכב ושכחת לנעול... קצת מעצבן אבל זה מה יש...

לגבי החוטים - אני לא ממש מבין באזעקות אבל נראה כאילו הכתום הולך לאורות הבלם? ואולי לא... אין לך מידע על זה בחוברת התקנה?

...Carpe Diem

פורסם

אם אני לא טועה זה תמאים לחיבור האזעקה ברכבים גדולים יותר משאיות או טרקטורים שנאיי מתח

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

עקרונית ברוב האזעקות את יכול לבטל את הנעילה האוטומטית על ידי ניתוק חוט שחור שמחברים אותו ל מינוס של הרכב חוט זה בדרך כלל נמצא על יד הצופר עצמו תחפש לדעתי עם כך אמור להיות באזעקה שלך או שתפרסם את השרטוט של האזעקה\ מפה

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

ח'ברה סיימתי פחחות או יותר ,

הבעיה של הנעילה אוטומטית הייתה בגלל שהכפתורים של הדלתות לא היו מחוברים... , עכשיו שאני פותח את הדלת וסוגר אותה(במצב פתוח) , אין יותר נעילה אוט' ,

אבל מה שכן , אם אני פותח שוב את הדלת אחרי דקה/15 דקות/שעה הוא מפעיל 4 מונורות איתות...בלי רעש ושאני סוגר את הדלתות המנורות נסגרות....

זה ככה בהזעקה הזאת , או שיש לי טעות??

ולאף אחד אין ניסיון בהזעקה הזאת?

פורסם

אני יסדר את זה....

מישהו פעם ראה אזעקה שמפעילה את ה4 מנורות של האיתותים כאשר הדלתות נפתחות , גם כאשר האזעקה על מצב פתוח??

• תוכן חדש...