Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשנוסעים מכייון מחלף השלום לאלוף השדה יש מצלמת רמזור שממוקמת בצומת.

1. אחרי איזה מרחק שעוברים את הרמזור היא כבר לא מצלמת?

2. מאיזו מהירות היא מתחילה לצלם?Screenshot_2016-12-23-13-27-56.jpg

פורסם

1. ישנם סלילים על הכביש, לרוב בקו המעבר חציה קצת לפניו, אתה תראה קווים על הכביש, לאחר שאתה עובר אותם, היא כבר לא מצלמת כיוון שאין לה אפשרות לדעת שאתה בצומת.

(זאת אומרת, נגיד ותעבור אותם תעצור בצומת ויהיה אור אדום, מצב דמיוני כן, היא לא תדע לצלם אותך).

2. לכל מצלמה יש טיימר לאחר תחילת אור אדום, 1-3 שניות תלוי איך כיילו אותה.

המצלמה יודעת להגיד כמה זמן היה אור אדום וכו', כיוון שזה שיקול לא קטן בבית המשפט, האם עברת שניה לאחר שהיה אור אדום או עברת 30 שניות לאחר שהוא דלק וכו'.

3. המהירות גם כן נקבעת על ידי המשטרה ולא כל כך אפשר לדעת מה המהירות שבה היא תצלם בפועל, אלה אם למישהו יש מידע קונקרטי.

פורסם
1. ישנם סלילים על הכביש, לרוב בקו המעבר חציה קצת לפניו, אתה תראה קווים על הכביש, לאחר שאתה עובר אותם, היא כבר לא מצלמת כיוון שאין לה אפשרות לדעת שאתה בצומת.

(זאת אומרת, נגיד ותעבור אותם תעצור בצומת ויהיה אור אדום, מצב דמיוני כן, היא לא תדע לצלם אותך).

2. לכל מצלמה יש טיימר לאחר תחילת אור אדום, 1-3 שניות תלוי איך כיילו אותה.

המצלמה יודעת להגיד כמה זמן היה אור אדום וכו', כיוון שזה שיקול לא קטן בבית המשפט, האם עברת שניה לאחר שהיה אור אדום או עברת 30 שניות לאחר שהוא דלק וכו'.

3. המהירות גם כן נקבעת על ידי המשטרה ולא כל כך אפשר לדעת מה המהירות שבה היא תצלם בפועל, אלה אם למישהו יש מידע קונקרטי.

אני מבין שענית באופן כללי ולא ספציפית לגבי הצומת ששאלתי לגביה.

זה לא קשור לשאלתי, אבל בגגל שאזכרת את זה, אני שואל לידע כללי

לפי דבריך, כאשר המצלמה מצלמת רכב שחצה אדום היא תצלם אותו שוב אחרי שניה לראות אם יש המשכיות בתנועה שלו, במקרה שהרכב נעצר הוא לא יקבל דוח, ם הרכב כבר עבר את הצומת איך המצלמה ממשיכה לצלם?

לגבי השאלה שלי, אשמח לתגובה

פורסם
אני מבין שענית באופן כללי ולא ספציפית לגבי הצומת ששאלתי לגביה.

זה לא קשור לשאלתי, אבל בגגל שאזכרת את זה, אני שואל לידע כללי

לפי דבריך, כאשר המצלמה מצלמת רכב שחצה אדום היא תצלם אותו שוב אחרי שניה לראות אם יש המשכיות בתנועה שלו, במקרה שהרכב נעצר הוא לא יקבל דוח, ם הרכב כבר עבר את הצומת איך המצלמה ממשיכה לצלם?

לגבי השאלה שלי, אשמח לתגובה

אכן, עניתי בכללי אבל התשובה הייתה לחלק מהשאלות שם. וכן, ברגע שאתה עובר מעל הסלילים אתה מפעיל טריגר שיודע לצלם פעמיים, זה הכל, כך היא עובדת.

התשובה הכללית נכונה לכל המצלמות בארץ, לא רק למצלמה הספציפית שלך.

לגבי הצומת, מניח שאחרים יוכלו לתת מענה מבחינת מאיזו מהירות היא מתחילה היות וכל מצלמה יכולה להיות מכויילת למהירות כזו או אחרת ושונה מאחרות, קשה לדעת אלה אם יש מידע קונקרטי וגם אז, זה תלוי במשטרה איך היא תכייל אותה (יותר או פחות דוחות).

פורסם

המצלמה הנ"ל עובדת טוב מאוד בתחום תיעוד מהירויות,

הרבה נהגים נתפסים על מהירות שמעל המותר המצלמה שבקטע הנ"ל.

לדוגמה: ח"כ גפני, שמכהן כיו"ר ועדת הכספים של הכנסת.

• תוכן חדש...