Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי חבר נמצא באוקראינה ויש לו טיסה היום בלילה. אני רוצה לשדרג לו למחלקת עסקים או לחילופין לבטל את הצ'ק אין ולעשות לו אחד חדש - באותה טיסה.

באתר של אוקראינה אייר ליינס לא מוצא אפשרות כזאת. חיפשתי מקום שבו אני מזין את מס' הכרטיס שלי או מס' הטיסה , אבל אין כזה.

התקשרתי אליהם לתמיכה שלהם , הם לא ממש יודעים לעזור.

לינק לאתר שלהם

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

כן.

הם לא נותנים תמיכה לאתר הזה. הטלפון הזה שייך לחברת כספי תעופה.

מה שמוזר שהיא אומרת לי (מדברת באנגלית כי עברית היא לא יודעת) שניתן לעשות דרך האתר.

אני לא מוצא היכן באתר.

נראה לי שאי אפשר

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

ניסית פשוט לעשות צ'ק אין שוב? יש חברות (איזיג'ט) שכשאתה עושה צק אין נוסף הוא מוחק את הקודם והאחרון הוא שנחשב.

פורסם

כן ואז ייתכן שהסתבר שאין מקום כי מישהו נמצא ברשימת המתנה ונכנס למקום שפינית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עדכון:

ראשית, אני חייב להודות מקרב לב על העזרה והאחווה של המשתמש - סלע

הוא התקשר, בדק והגיע לאן שצריך כדי לעזור לי. תודה ויישר כח לך סלע היקר !!!

שנית,

אציין קודם שהחבר שינה את תוכניותיו והוא החליט להאריך את שהותו באוקראינה (עסקים, עסקים...)

ולכן זה כרגע לא רלוונטי, אבל-

מהתכתבות במייל באנגלית עם שירותי התמיכה של חברת התעופה בקייב, הוא אמר לי שהמסך של צ'ק אאוט יופיע לאחר שאעשה צ'ק אין שוב פעם, בדיוק בדיוק כפי שאמר קודמי rlms

ברגע שאזדקק לזה אבדוק ואעדכן.

תודה לכולם !!!

• תוכן חדש...