Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מושב עיסוי לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעלי נוהג המון שעות בכבישים ורצית ילקנות לו כמתנה מושב עיסוי לרכב שמתחבר למצת.בחיפוש ברשת התוודעתי לסוגים רבים כך שאין לי מושג איך להחליט. האם יש מישהו עם נסיון בנושא שיכול להמליץ לי על מוצר מסויים? אני רוצה להוציא כשלוש מאות שקלים בערך. אודה לתשובתכם בהקדם

פורסם

לגבי בעיות גב - מושבים במכוניות כיום הינם מעולים

ובמידה והכוונון נכון יציעו תנוחה ארגונומית מאוד גם לנהגים עם בעיות גב.

במידה ותמיכת הגב לא מתכווננת אפשר לגלול מגבת קטנה מאחורי שקערורית הגב

לטובת התמיכה הדרושה,

אבל לא יותר מכך - כל תוספת עשויה לפגוע בהידוק הגוף למושב על ידי החגורה.

פורסם
ממליץ שלא להוסיף תוספות לכיסא הנהג שאינם מעוגנות היטב לכיסא.

ושאינם מעכבי בעירה כמו הריפוד של המושב עצמו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

עכשיו, אחרי שקיבלת מנה דשנה של הטפת מוסר, הרשי לי להוסיף עוד מסמר לארון של הרעיון. המושבים האלה לא שווים כלום. מושב שיאצו אמיתי לא יכול להיות באוטו בגלל גודל המנגנון. מושבים שכן מיועדים לרכב לא עושים כלום פרט להרעדה קלה של הגוף שלא רק שלא גורמת לתחושת הקלה, אלא מעייפת וגורמת לכאבי ראש בדומה לקריאה באוטובוס.

• תוכן חדש...