Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[h=2]שלום, מזה כמה חודשים אני עסוק בלמצוא מישהו שמוכר או מייבא חישוקי מגנזיום של גולף סדרה 7 מסוג DURBAN (זה שמופיע בפרסום). בהתחלה התוכנית היתה להזמין באופן מקוון מחול אך אף לא אחת מספקת לישראל! נותרתי עם האפשרות לנסות את מזלי כאן. אשמח לעזרתכם, תודה.[/h]

**

חישוקי מגנזיום - DURBAN

225\40\18

782251P1120181.jpg

CqnBFAEWEAA77LL.jpg

Durban_zpsh860uktf.jpg

פורסם

יש המון אתרי אינטרנט שנותנים לך כתובת בארהב . אתה שולח את מה שאתה צריך לכתובת הזו ומשם דאגים לשלוח את המוצרים שלך לארץ. אני מכיר לפחות 3 חברות בארץ שנותנות את השירות הזה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לפני שנתיים השתמשתי במשלוח הימי של buy2usa כדי להזמין ג'נט אחד.

קיבלתי אותו הביתה בלי בעיה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

לא רציתי לעשות פרסומת סמויה , אבל אם כבר כתבו מעלי , אז יש גם mustop ו dealtass או משהו כזה .

הכי טוב לבצע חיפוש בגוגל .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תנסה לבדוק מחירים גם באתר הבא:http://www.jimellisvwparts.com/

בד"כ מחירים זולים יותר, שרות לקוחות מהיר ומקצועי, יש משלוח לארץ, החיפוש לפי מק"ט.

דרך הגב הג'אנטים הכי יפים של גולף 7, לטעמי...

בהצלחה

פורסם

שלום לכולם, תודה על ההיענות. במסגרת מסע החיפושים שלי למציאת הג'נאטים במחיר "שפוי",הצלחתי למצוא נקודת אור אחת והיא באה דווקה מהארץ באחד המוסכים במרכז.

המוכר אמנם מצא את מה שחיפשתי,ולכאורה טען בביטחון שמדובר בחישוקים מקוריים.בכל זאת איך ניתן לזהות חישוקים מקוריים על פני חיקויים מסין? והאם באמת יש הדבל מהותי בין שני הסוגים בהיבטי הבטיחות והאיכות? על מה צריך לשים לב לפני הקנייה?

פורסם

מה אני אמור לבדוק בדיוק? באיזה מיקום הם נמצאים, האם אני אמור לזהות את שם המותג? מס מוצר?

יש הבדל באיכות

תגיע למוצר ותבדוק את ההטבעות של היצרן

פורסם

אני לא מכיר את המקוריים. אבל על כל גאנט יש הטבעה עם יצרן מקט וכו'.

אם יש לך גישה לגאנט מקורי אפילו לכמה דקות תתרשם ממנו ומהחותמת וכו'. ואז תוכל להשוות.

אם לא - תמונה איכותית של הגאנט מכל הכיוונים תעזור.

• תוכן חדש...