Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי.

קניתי לפני כמה ימים מיצובישי ספייס סטאר 2013.

שמתי לב שהמנורת אזהרה של המים דלוקה בצבע ירוק כל פעם שאני מניע ונכבת אחרי בערך חצי קלומטר שאני נוסע.

בדקתי מים בעודפים ומים ברדיאטור ולא חסר כלום.

אני יודע שבדרך כלל המנורה בכל רכב נכבת מיד אחרי ההנעה. השאלה אולי במיצובישי ספייס סטאר זה טבעי שאחרי חצי קלומטר היא נכבת ?

פורסם

RTFM

זאת נורה שמסמנת שהמנוע קר, ברגע שהוא מתחמם קצת היא נכבית.

כנ"ל כשהמנוע מתחמם מדי, תידלק לך נורה אדומה.

הכל תקין, סע לשלום.

Stay Dirty

פורסם

מצטרף לאסף,לי גם יש ספייס סטאר וזה תקין.

מציע לקרוא את הספר רכב,כול הדברים הללו רשומים שם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי יוצר קשר עם מוסך מורשה לבדוק,מעבר לזה אפשר לקנות בפרוקיות,אני למשל קניתי לדובלו מרכב שהיה בפרוקיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...