Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-M4 פושרת מאוד, לא רק בגרסת ה-GTS, מאכזב מאוד.

בלי קשר, זה עוד אחד מהסרטונים האלה שגורמים לי לקוות שאולי בגלגול הבא אהיה כריס האריס, השם ייקום דמו ;)

בנתיים מתנחם שנהגתי על 3 רכבים מאלה שנבחנו, גם משהו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קצת חשוד הענין הזה, התלהבות די מסיבית מהג'וליה, גם באופן מוחלט, ודאי יחסית ל GTS M4 אפילו ל M2 אותה אהב יותר ואף מילה על כפתורים, נו באמת.

פורסם

צפייה מאוד מהנה, טופ גיר חשפה אותי לכריס האריס ואני כל כך נהנה מלראות אותו מדבר על מכוניות. חבל שהוא לא עושה יותר מכוניות עממיות.

רועי, הוא אומר בהתחלה שמה שמעניין אותו פה הוא איך הרכב נוסע על מסלול, ולכן דברים כמו נוחות לא נכנסו למשוואה. למרות שאני מסכים איתך שמוזר שהM2 לא נכנסה לחמישייה אחרי שהוא הילל אותה כל כך בתוכנית.

פורסם
צפייה מאוד מהנה, טופ גיר חשפה אותי לכריס האריס ואני כל כך נהנה מלראות אותו מדבר על מכוניות. חבל שהוא לא עושה יותר מכוניות עממיות.

רועי, הוא אומר בהתחלה שמה שמעניין אותו פה הוא איך הרכב נוסע על מסלול, ולכן דברים כמו נוחות לא נכנסו למשוואה. למרות שאני מסכים איתך שמוזר שהM2 לא נכנסה לחמישייה אחרי שהוא הילל אותה כל כך בתוכנית.

אתה כמובן צודק, כנראה שעל המסלול לאיכות הגימור ובמיוחד לכפתורים אין את אותה משמעות כמו באולם התצוגה. מזל אם כך שהג'וליה הזו מתנהגת טוב יותר לדעתו מה M4 ואחותה הצעירה, אז אולי בכל זאת יש לה צ'אנס למרות הפרקינסון המובנה בכפתוריה.
פורסם
זה לא שאני מחזיק יותר מידי מהמבחנים האלה אבל השקט הרועם ממחלקת הפומפוז הכפתורי והמנוע הרועד לא ממש מפתיע.

אחכ אל תייללו שיש לכם "טרולים" בשרשורים כשאתם בכח מתגרים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סבירים.

:shock:

קצת חשוד הענין הזה, התלהבות די מסיבית מהג'וליה, גם באופן מוחלט, ודאי יחסית ל GTS M4 אפילו ל M2 אותה אהב יותר ואף מילה על כפתורים, נו באמת.

קראתי ביותר ממקום אחד(גם כאן בפורום) שבגרסאות ייצור הבעיה כבר לא קיימת.

מה גם שהוא ציין שיש כמה פשלות בתחום האיכות.

אני נהניתי לראות כתב רכב שמתלהב כמו ילד קטן, ולא מתקטנן על כל שטות(ולא רק בג'וליה).

פורסם
אחכ אל תייללו שיש לכם "טרולים" בשרשורים כשאתם בכח מתגרים.

אז בעצם אתה מודה שאתה "טרול" וטוען (אולי בצדק) כי האשמה רובצת על חובבי האיטלקיות אשר מאכילים את ה"טרולים"? :roll:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...