Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מנסה לקנות מוצר ממוכר אמריקאי. המוכר שולח רק בארה"ב (שזו לא בעייה, יש שיפיטו) ומקבל רק כרטיסי אשראי ולא פייפאל.

אז כבר לחצתי COMMIT TO BUY אבל כשאני מנסה לשלם, אני מקבל SMS מויזה על העסקה, אבל הודעת שגיאה מאיביי:

ebay could not verify some of the details.

ניסיתי לשנות את ה billing address לכתובתי הישראלית (ברירת המחדל זה כותבת המשלוח לשפיטו) ללא הצלחה.

פניתי טלפונית לתמיכה של איביי (לא מדהים שאין להם צ'אט או אימייל?) והם טענו שאין בחשבון או בכרטיס שלי שום בעייה ושעליי לפנות למוכר כדי שהוא יפתור את הבעייה מול איביי. המוכר פנה לאיביי ונמסר לו שאין אצלו שום בעייה.

אשמח לעצות. המוכר מוכן לבטל את המכירה, אבל אני מעוניין בה.

:turn-l:
פורסם

הכתובת לא תואמת את הכתובת אצל חברת האשראי. אתה יכול לנסות לבקש מחברת האשראי הוספת כתובת, אבל לא תמיד זה עוזר.

פורסם

הכתובת בכרטיס האשראי היא כמובן בעברית. השתמשתי באותה הכתובת אבל כמובן באנגלית. האם צריך ואפשר להוסיף לויזה כתובת באנגלית?

פורסם

טיפה יותר מורכב: אצלנו אחד מאמצעי האבטחה של כרטיס האשראי הוא הקלדת מספר תעודת הזהות ובדיקת התאמתו לנתוני הכרטיס. במדינות בהן אין מספר ת"ז - וזה המצב בארה"ב - חברות האשראי מחפשות דרכי אימות אחרות, שאחת מהן היא ביצוע איזה פעולות על הערכים של הספרות בכתובת. העסק די בעייתי בגלל חוסר אחידות ברישומים, וגורם תקלות מהסוג שבהן אתה נתקל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ניסיתי להזין כתובת עם ובלי ת.ד. (הכתובת שלי כוללת ת.ד.) ועם מיקוד חדש וישן, ובכל המקרים מקבל שגיאה.

מעניין שלפייפאל, אמאזון, עליאקספרס ואחרים אין בעייה עם הכרטיס שלי.

פורסם

אני לא בקי בפרטי המערכת, למדתי על הסיפור אחרי שלמישהו אחר בפורום דיוח על בעיה דומה לפני מספר חודשים. אתה לא יכול לדעת איך בדיוק מוזנת כתובתך בחברת האשראי, ולכן עלול להתקשות לפתור את הבעיה.

עדיין לא נתקלתי במוכר באיביי שאינו מקבל פייפאל. פייפאל סוגרים את הפינה בשלב ההרשמה, על ידי שליחת סיסמא בצמוד לחיוב פיקטיבי, שאותה עליך להזין באתר על מנת לסגור את מעגל החיוב. עליאקספרס אינה אמריקאית, ואיני יודע מה הנהלים באמזון, אבל מעולם לא היתה לי איתה בעיה כל עוד היתה כתובת מתאימה למשלוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

1. האם מופעל אצלך קוד קניה חכמה ? במידה וכן - תבטל, ותנסה עוד פעם.

2. פתרון זמני (שלא בטוח שיעזור):

תשנה את Primary shipping address + billing address לישראל. אח"כ תוסיף כתובת משלוח נוספת לשיפיטו (ותשתמש בה). לא בטוח שזה יעבוד.

פתרון יותר יעיל :

אם יש זמן ואפשרות - תוסיף בחברת האשראי את הכתובת של שיפיטו בתור כתובת מורשית (ואז זה אמור לפתור בעיה של וידוא שזהו שימוש תקין).

אני מניח כי הכרטיס שלך הוא של ויזה כאל.

האם הסמס שאתה מקבל הוא אישור על ביצוע העסקה או הודעה על עסקה חשודה ?

נראה לי שאתה מקבל סמס מאחר והמערכת מזהה זאת בתור עסקה חשודה ולא מאחר ובוצעה עסקה..

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם
ניסיתי להזין כתובת עם ובלי ת.ד. (הכתובת שלי כוללת ת.ד.) ועם מיקוד חדש וישן, ובכל המקרים מקבל שגיאה.

מעניין שלפייפאל, אמאזון, עליאקספרס ואחרים אין בעייה עם הכרטיס שלי.

בארה"ב AVS נפוץ ובחלק מהאתרים בגדר חובה,לא בטוח ששב"א וחברות האשראי תומכת בו.

הכתובת המלאה (באנגלית) צריכה להיות מעודכנת בחברת האשראי, אבל לא תמיד זה עוזר כי זו לא השיטה היחידה.

אתה יכול לנסות עם כ.א וירטואלי אמריקאי (יקר, לא תמיד עובד) או לבקש מהמוכר אמצעי תשלום אחר בתמורה לכיסוי העמלה שלו.

פורסם

תודה.

הכרטיס הוא אכן ויזה כ.א.ל.

אני לא יכול לשנות את הכתובת בישראל ל PRIMARY כי אז מתקבלת שגיאה, כי המכירה בארה"ב בלבד.

ה-SMS הוא על עסקה (מקווה שלא אחוייב על כל ה- 10 + נסיונות...).

מה זה קוד קנייה חכמה?

פורסם

לפחות באמקס יש אופציה להוסיף כתובת משנית אמריקאית שאפשר אח״כ להשתמש בכל אתר.

(דורש פקס)

תפנה לכ.א.ל. ושאל אותם לגבי זה ותוסיף את הכתובת של השיפיטו שלך.

זה מה שאני עשיתי בזמנו עם אמקס.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

הכי פשוט זה לחייג למרכז האישורים של חברת האשראי, הם יכולים להנחות אותך מדוע הם שלחו סירוב לחיוב שביקשת.

בזמנו, אני זוכר שאצלי היה סירוב על מיקוד לא תקין. ואז פשוט שאלתי אותם מה המיקוד המעודכן אצלם במערכת.

עריכה אחרונה על ידי ofir1988
פורסם

הם לא סרבו לחיוב, להפך.

מסתבר שהמוכר קיבל הודעה מאיביי על נסיונות הונאה כיוון שאיביי לא אימת את התשלום שלי. הבעייה מתחילה ונגמרת באיביי.

• תוכן חדש...