Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

בזמן אחרון יש בעיות עם מערכת מיזוג ברכב וזה בסדר כי רכב קצת ישן..

בקיצור תקלה חדשה שקיימת נכון להיום שצינור שיוצא ממייבש הוא קר ואפילו מזיעה.בכניסה למייבש צינור חם.

מערכת שלי עם גז R12 לחץ תקין ביניקה ,יוצא אוויר קריר מפתחי של מזגן ברכב אבל לא קר כמו שצריך להיות.

זכור לי שצינור שיוצא ממייבש היה גם חם כאשר היה הכל תקין ..מה שכן תמיד יש בועות בעיינית וזה תמיד בזמן אחרון אפילו שהיה מקרר טוב.

לפני כחצי שנה ניקיתי עם גז נוזלי כל הצינורות ללא המדחס.

ומאז היה בסדר..מה שכן פעם בחודש הייתי מכניס טיפה גז כי היה בורח ..הפעם לא חסר גז ,כי ניסיתי לתת קצת אבל אין שיפור .

האם תקלה במייבש או סטימה ברדיאטור פנימי ?

תודה לכולם.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

לצערי אין תשובות..

שאלה נוספת - איפה רוכשים מייבש חדש לדגם שלי ומה מקייט הנכון ?

האם ניתן להשתמש בתחליפי לא מקורי ואיפה רוכשים מייבש למערכת קירור שברכב?

פורסם (נערך)

לצערי לחץ גבוה לא מצליח למדוד כי חיבור לא סטנדרטי והוא קטן ואין אדפטור.ביניקה לחץ 50.מדחס עובד תקין ,צינור שיוצא ממדחס עבר שיפוץ על ידי והוא חדש.דרך אגב צינור חם מאוד בכניסה לרדיאטור ובמוצא ממנו הוא מגיע ל40 מעלות פחות מאשר בכניסה.מילוי גז עושה כאשר טורים ב1500 -2000 כל פעם נותן קצת ומילוי מבצע לפי קירור שיוצא מפתחים של מזגן .ברגע שיוצא אוויר קר מפסיק לתת גז.בריחת גז קיימת מונטילים של מילוי ,החלפתי לחדשים אבל גם הם לא מחזיקים הרבה זמן ויש בריחה.

לאחרונה בעיה חדשה כמו שרשמתי מקודם צינור ביציאה ממייבש התחיל להיות קר וזה לא היה עד עכשיו.

שני מאווררים עובדים לאחר מיספר דקות לחץ עולה וגם החום בצינור בכניסה לאדיאטור ואז יש ניתוק של מדחס וגם מאווררים מפסקים לפועל וחוזרים אך ורק שמדליקים רכב מחדש אפילו אחרי שניה.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

מזגן עבד תקין עד לפני מספר ימים,לחץ ביניקה 55-60 תמיד היה..גם ברכב אחר אותו לחץ ושם זה תקין.

לא ברור מה קרה פתאום ולמה צינור אלומיניום הפך לקר ביציאה ממייבש.בפורומים שונים כותבים שזאת תקלה של מייבש וזה הכי קל להחליף מאשר שסתום התפשטות- אחרת זה סוף...

איפה מוכרים מייבשים לדגם שלי ?

פורסם

אין לך מתאם ללחץ גבוה , אתה עובד בלי מכונת מיחזור או לפחות משקל , בצורה כזאת יהיה לך

קשה מאוד לעבוד , לגבי חנות תנסה בליאל קור בן אביגדור 3 תל אביב .

• תוכן חדש...