Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת קלאצים לגיר dsg6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב 2000 סמק audi a3 2009 tfsi

הרכב עם 120 אלף קמ

ויש מידי פעם השהיה בעברת הילוכים מי R ל D והפוך

השאלה שלי כזאת

אפשר להסתפק בהחלפת שמן גיר ?

להחליף קלאצים?

וכמה עולה החלפת קלאצים כולל שמן ועבודה ואיפה מומלץ לעשות את העבודה

תודה

פורסם (נערך)

השאלה כמה זמן השהיה . גם אצלי עם שני מכוניות עם dsg 6 יש השהיה ממש קצרה של שניה בערך. אני לא מתחיל לנסוע עד שאני לא רואה במסך שההילוך השתלב. אני חושב ש קלאצים מחליפים כאשר יש רעידות והחלקה בהילוך. ההיתי יותר ממליץ לך להתארגן על גלגל תנופה וקלאצים מחו"ל. הרבה הרבה יותר זול רק לסבר את האוזן גלגל תנופה ב צמפיון 4700 שקל לפני מעמ ובחו"ל עולה 300 עד 350 יורו.

עריכה אחרונה על ידי mozman1101
פורסם

אם ההשהייה נמשכת שניה או שתיים לא הייתי נוגע. כל דבר מעבר, מומלץ מאוד ללכת למוסך רון בתל אביב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לפני שאתה מחליט מה להחליף יש לסרוק את הגיר ולבדוק אם יש תקלות , רוב התקלות בגיר

שלך הם במקטרוניק קשה לי להאמין שהקלצים לא תקינים אחרי 120 אלף ק"מ , עלות החלפה של

הקלצים כ 4500 ש"ח ושל המקטרוניק כ 7000 ש"ח .

פורסם

במידה ולא הוחלף נוזל / שמן בממסרה מעל 60.000 ק"מ, אני הייתי מתחיל בכך.

גש לבדיקה במוסך המבין ברכב - מומלץ מוסך רון.

לפעמים - אפשר בעזרת מחשב הטיפול במוסך, לכוון את הקלצ'ים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ההחלפה ברכב הזה מאוד קלה. סתם מפחידים אנשים. יש שמן מעולה ייעודי עם אישורים של vw לגיר הזה של קסטרול. כמו כן פילטר שמן מקורי או מחברה טובה עולה בערך 10 עד 15 יורו. 400 שקל סה"כ עולה פילטר ו6 ליטר שמן.

פורסם

כמובן,שאפשר להתחיל בהדרגתיות מבדיקת שמן גיר,הוספה אם צריך או החלפה אבל אם התקלה תחזור-מכון גירים הוא הפתרון.

הפתרונות שהעלית פה וגם אחרים היו בעיקר בDSG 7,שהוא גיר רובוטי (בעיות קלאצ'ים ומכטרוניקס- מחשב גיר) ואצלך מותקן DSG 6 שהוא לא גיר רובוטי ורוב התקלות של התיבה הזו( ממה שתואר כאן בפורום), הצריכו שיפוץ בלוק שסתומים ולא החלפה של שום דבר אחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
כמובן,שאפשר להתחיל בהדרגתיות מבדיקת שמן גיר,הוספה אם צריך או החלפה אבל אם התקלה תחזור-מכון גירים הוא הפתרון.

הפתרונות שהעלית פה וגם אחרים היו בעיקר בDSG 7,שהוא גיר רובוטי (בעיות קלאצ'ים ומכטרוניקס- מחשב גיר) ואצלך מותקן DSG 6 שהוא לא גיר רובוטי ורוב התקלות של התיבה הזו( ממה שתואר כאן בפורום), הצריכו שיפוץ בלוק שסתומים ולא החלפה של שום דבר אחר.

ה dsg 6 הוא רובוטי עם קלאצים רטובים לעומת ה7 ששם הם יבשים

הגיר עם הבעיות בבלוק שסתומים זה 6 הילוכים אוטומט של aisin

ה dsg 6 נחשב אמין וקלאצים מחזיקים בו גם 200 אלף לפני שמתחילות בעיות

• תוכן חדש...