Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, לפני כחצי שנה התחדשתי בחישוקי 18" ללנסר ספורטבק שלי. בנוסף שמתי סט צמיגים איכותיים (גודייר אסימטריק 2). עד לפני כמה חודשים הכל היה טוב, הרכב אחז והתנהג הרבה יותר טוב מלפני. בחודש/חודשיים האחרונים התחלתי להרגיש שבפניות שהייתי עושה בכיף יש איזושהי התנגדות, גלגל שפונה יותר מהשני, הגה מעורפל, קשה לי להסביר כי אני לא יודע בדיוק מה. בנוסף ההגה רועד במהירויות מעל 110 קמ"ש (בערך).

רצוי לציין שאני מקפיד על לחץ אויר תקין פעם בשבוע/שבועיים לפי הוראות היצרן.

ממה שאני יודע וחושב הבעיה היא כיוון פרונט, אבל אם אני לא טועה עשו לי כיוון אז כשהחלפתי את הצמיגים. מישהו חושב אחרת?

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם
מה הק"מ?

מה מצב תפוחי ההגה?

הרכב עלה לכביש ב11/2011 וממה שאני זוכר באף טיפול לא הוחלפו תפוחי הגה. הרכב עם 82 אלף ק"מ.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Mazda 6 2.0L 2008

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב אז ככה חברים (שכחתי לעדכן כי לא ממש היה לי זמן)

נעשה איזון גלגלים בפנצ'רייה שבה עשיתי את הצמיגים ורוב הבעיה נעלמה, למה רוב? כי ההגה הפסיק לרעוד, קיבל יותר משקל ותחושה של דיוק ממה שהיה לפני, אבל עדיין בפניות הרגשתי שזה לא מה שהיה.

קפצתי לפרונט מוטורוס בעקבות המלצה שקיבלתי כאן. לאחר בדיקה הסבירו לי שהכל תקין ומכוון, אבל הגלגלים טיפה פתוחים (כל אחד נוטה מעט כלפי חוץ) ואם אני רוצה טיפה יותר ליהנות אפשר לסגור אותם מעט, כמובן שבטווח המלצת היצרן. וזה מה שנעשה בסופו של דבר.

להגיד שאני מרגיש שינוי? אולי פסיכולוגי, לא יודע...

לגבי הפניות אני מרגיש שבהגה הכל תקין אבל הרכב רוכן על הצד יותר מבעבר. אולי אלה הבולמים? מצד שני גם על זה אמורים להסתכל בכיוון פרונט ואם אני לא טועה גם בטסט שעשיתי אחרי הכיוון פרונט.

מה אומרים?

Mazda 6 2.0L 2008

פורסם

תשמע חבר.

להגיד לך שהגדלה של גודל החישוק וכמובן גם הצמיג ברכבים משפחתיים היא בריאה אז לא. לפי מה שמשתמע אתה מנסה לבצע פניות חדות. הרכב פשוט לא בנוי לכך. מה גם שהגדלתה משקל על כל סרן מה שיכול לגרום לבלאי מהיר יותר של כלל המכלולים הקשורים בכך.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם
תשמע חבר.

להגיד לך שהגדלה של גודל החישוק וכמובן גם הצמיג ברכבים משפחתיים היא בריאה אז לא. לפי מה שמשתמע אתה מנסה לבצע פניות חדות. הרכב פשוט לא בנוי לכך. מה גם שהגדלתה משקל על כל סרן מה שיכול לגרום לבלאי מהיר יותר של כלל המכלולים הקשורים בכך.

ברור לקחתי את זה בחשבון ולא הגדלתי סתם כי אני יכול למידה הכי גבוהה שאפשר. זאת המידה ששווקה ברמת גימור לימיטד ככה שאמרתי מה כבר יכול להיות. לגבי הפניות, הפניות לא ממש חדות כמו שאתה חושב... אלא מה שהתרגלתי שהרכב מסוגל ולא מעבר.

Mazda 6 2.0L 2008

• תוכן חדש...