Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקנו ליצן.

ליצן רוצה 700 שקל לשעה.

לא בא בחשבון

חברות שלה לא עשו ליצן.

איזה הפעלות אפשא להפעיל ביום הולדת של הילדה שיתרחש בתוך המקלט של הבניין עקב חוסר מקום {דירתנו קטנה קטנה וללא מרפסת}

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

בדקתם אפשרות לשיתוף עם עוד ילד\ה או שניים?

כאשר היינו בגיל של ימי הולדת היינו מתארגנים בקבוצה של שתי משפחות - וכמובן שאלה היו אותן משפחות משך מספר שנים - כך שההוצאה היתה מתחלקת בינינו והופכת נסבלת.

לא לשכוח לקבל את אישור ועד הבית, לפעמים יש שכנים צרי עין שיכולים לקלקל את המסיבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה מחזיר אותי איזה 15-20 שנה לאחור, אבל תביא בחשבון שההפעלה היא רק חלק מההוצאה. יש הוצאות כיבוד, יש "הפתעות" בסיום המסיבה, בהחלט יכול להוסיף לא מעט לעלויות, ושוב, עדיפה שותפות.

למזלך אתה בתחילת שנת הלימודים. יש אזורים שבהם יש תחרות בין ההורים, וככל ששנת הלימודים מתקדמת יש הפקות יותר ויותר מתוכמות ויקרות. זה תלוי מאד באופי השכונה ובית הספר.

אני תמיד חוזר לאיזו מטלה שהוטלה על התלמידים בכתה של אחד הבנים שלי, והפכה למטלה של ההורים: לבנות מודל של רכבל. היו אנשים שבנו דגמים ממאות אם לא אלפי אבני לגו, או כל מיני התקנים מתוחכמים. אני, שבדרך כלל לא יצירתי במיוחד, בניתי משתי קופסאות קרטון, ארבעה שיפודים חד פעמיים, חצי מטר חוט שפגט וקצת סלוטייפ. תאמין לי שהעסק עבד לא פחות טוב, וכמובן שכעבור יום אף אחד לא זכר את ההשקעה בפרוייקטים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שכן יקר, אני מוכן להעביר להם הרצאה קצרה על דיטייליג לרכב. אם עדיין יהיה אור יום, אפשר גם הדגמה והתנסות קצרה שלהם. על הרכב שלך כמובן.

:wink::wink: מזל טוב!

פורסם

את הביאנקי נסיים ב25 דקות לעשות דייטילנג. אוטו של מטר עשרים.

ואז נישאר לנו עוד שעה וחצי למלא.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
בדקתם אפשרות לשיתוף עם עוד ילד\ה או שניים?

כאשר היינו בגיל של ימי הולדת היינו מתארגנים בקבוצה של שתי משפחות - וכמובן שאלה היו אותן משפחות משך מספר שנים - כך שההוצאה היתה מתחלקת בינינו והופכת נסבלת.

לא לשכוח לקבל את אישור ועד הבית, לפעמים יש שכנים צרי עין שיכולים לקלקל את המסיבה.

לא היא רוצה לבד.

מבחינת וועד ה\בית אין בעיה. אני וועד הבית.

קומה ראשונה - בקושי נמצאים

קומה שניה הבית ריק ומחכים לשוכר

ממול אישה מבוגרת נחמדה

וקומה שלישית בקושי בבית.

גם כמה זמן זה יהיה 17:00 עד 19:00

אבל אבקש יפה מכל דיירי הבניין {5}

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

700 שקל, קח בחשבון שהוא יוצא אליך בערך שעה קודם, יש לו גם להתארגן ולסדר דברים, ואח"כ לקפל הכל, אז זמן נטו של הפעלה זה שעתיים, אבל זמן ברוטו שלו זה ארבע שעות.

אתה יכול לנסות הפרחת בלונים, זו פעילות מגניבה עם התנסות של הילדים, וגם קוסם.

לא חושב שתצא משמעותית יותר זול מ 700 שקל.

כן, תשקול לעשות עם עוד ילד. זה גיל שחלק מההורים ישאר עם הילדים, אז בנוסף לכיבוד לילדים (חטיפים מלוחים ומתוקים, שתיה קלה, שקית הפתעות), אתה צריך גם לדאוג למשהו קטן להורים (שתיה קלה, שתיה חמה, עוגות / עוגיות) ובנוסף גם עוגת יומולדת.

לא תצא בפחות מ 1100 - 1200 שקל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ח-ו-ל-נ-י.

יש מיליון ואחת רעיונות להפעלות עצמיות, עם חומרים בשקל תשעים.

היום יש הכול באינטרנט. בלי תירוצים.

כמובן שאם המטרה היא שופוני כדי שההורים האחרים ירגישו שהם חייבים to out-jones the jones - אז יאללה, ליצן בכל הכוח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חבילה עוברת - עוטפים שקית ממתקים קטנה בהרבה ניירות עיתון. כל הילדים יושבים במעגל ומעבירים את החבילה בזמן שמתנגנת מוזיקה, כשהמוזיקה מפסיקה הילד שאצלו החבילה מקלף שכבה. אפשר להוסיף כמה דפים עם הפעלות קטנות שמתגלים במהלך קילוף השכבות.

טלפון שבור - יושבים במעגל ומנסים להעביר מילה מפה לאוזן בלחש מסביב מבלי שתשתבש.

פעילויות יצירה. מילוי חול צבעוני תוצרת בית בבקבוקים (אותם קונים בחנויות יצירה). את החול מכינים ממלח שולחן וצבע גואש.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

יש משחק שאני לא מצליח לאתר את שמו בגוגל-עברית, בסגנון של חבילה עוברת -

המשחק, אגב, עובד נהדר בכל גיל:

- יושבים במעגל, באמצע יש שולחן עם חבילת שוקולד סגורה, מזלג, סכין, כפפות, צעיף וכובע צמר.

- מעבירים קוביה בין המשתתפים, כל אחד מטיל בתורו.

- מי שמטיל ״6״ צריך לרוץ לשולחן, ללבוש צעיף, כובע צמר וכפפות, ורק אז הוא מורשה לנסות לפתוח את חבילת השוקולד עם סכין ומזלג בלבד (בלי ידיים ובלי רמאויות!). עדיף כפפות חורף עבות כאלה, שלא מופרדות לאצבעות :-)

- כמובן שחייבים לחתוך קוביה-קוביה ולאכול (שוקולד פרה מריר יעלה את דרגת הקושי פלאים, על חשבון הטעם)

- המנצח, למרות שאין באמת כזה, הוא זה שסיים את השוקולד.

- אפשר להעלות את רמת הקושי עוד יותר עם עטיפת השוקולד בנייר + סלוטייפ.

אז מה יש לנו כאן? משחק משעשע ולא צפוי שמעטים מכירים, מתאים לכל גיל, עולה בערך 3.30 שקל אם הולכים על דרגת קושי גבוהה, ושורף 25 דקות בלי למצמץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מירוץ בתוך שקים. כיון שהמקצים הם של שני ילדים זה לוקח קצת זמן.

אם אין שקים רצים עם תפוח אדמה על כף המוחזקת ביד מושטת.

להצמיד את הזנב לחמור בעינייים קשורות.

פורסם
היום שקונים לילדים בני 7 טרקטורון חשמלי ב13 אלף שקל מישהו מופתע?

ראיתי ילד נוסע עם כזה בסופ"ש האחרון בטיילת בקרית ים. פשוט סכנת נפשות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...