Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא בדיוק עוזר לי בזמן שאני מחפש מישהי ולא מוצא ועוד אתה אומר לי להתחתן. :-(

יותם, אני רק אגיד לך שבזמנו ועד היום אני עושה אימונים פה ושם, אבל לפני כשנתיים שלוש זה היה מאוד אינטסיבי ביחד עם גיינרים עליתי קרוב ל8 קילו ונראיתי ממש שונה לעומת כל הילדות שלי. מיותר לציין שאחרי שהתחלתי לעבוד קצת קשה כמו במוסך וכו' ירדתי הכל ונראה כמו תמיד - רזה חמוד וקטן.

אפילו הדיאטנית צוחקת עליי, אנשים מתים להיות ולרזות כמוך ואתה מתפלל רק לעלות.:lol:

פורסם
אתה לא בדיוק עוזר לי בזמן שאני מחפש מישהי ולא מוצא ועוד אתה אומר לי להתחתן. :-(

יותם, אני רק אגיד לך שבזמנו ועד היום אני עושה אימונים פה ושם, אבל לפני כשנתיים שלוש זה היה מאוד אינטסיבי ביחד עם גיינרים עליתי קרוב ל8 קילו ונראיתי ממש שונה לעומת כל הילדות שלי. מיותר לציין שאחרי שהתחלתי לעבוד קצת קשה כמו במוסך וכו' ירדתי הכל ונראה כמו תמיד - רזה חמוד וקטן.

אפילו הדיאטנית צוחקת עליי, אנשים מתים להיות ולרזות כמוך ואתה מתפלל רק לעלות.[emoji38]

כי הסתמכת על גיינרים שזה אבקת סוכר בעיקרון במקום ללמוד לאכול

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

זה לא קשור, הגיינר הביא לי בזמנו כמות קלוריות שלא יכולתי או שלא היה זמן לאכול.

עזוב שזה מאוד כבד והייתי מבלה לא מעט בשירותים אבל שורה תחתונה כל חודש עליה של קילו-שניים, תענוג.

לא ידעתי שכשמפסיקים את הדראק הזה, אתה יורד במהרה רבה.

בנוסף, נראה לי שבמצטבר בזבזתי קרוב ל2000 שקל על הגיינרים.

אבל את העבודה עשה ועוד איך עשה!

בסיבוב השני , הוא כבר לא עזר לצערי...

פורסם

אתה אמיתי? קראת משהו בכלל? הגיינר זה קלוריות מסוכר זה לא אבקת קסמים מה זה הפסקת אז ירדת? צרכת פחות קלוריות אז ירדת, זו הדרך הנכונה להגיד. תחליף את זה באוכל איכותי ותלמד לאכול יותר ממה שאתה מסוגל כרגע ואתה תגדל

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...