Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול לחו"ל - בזול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מכולם

כבר שבועיים בערך אני מחפש לטוס לחו"ל... לאנשהו

העיקר שלא יהייה שחיטה יותר מידי לארנק (700$ לחמישה ימים טיסה + מלון זה מחיר סביר, כרפרנס)

לא מצליח לתכנן משום מה.

באיזה אתרים כדאי לחפש דילים של דקה 90 (שם אגב יש מעט מאוד הצעות) או מוזלים במיוחד?

- אני גמיש לגבי היעד (לא טורקיה ולא יוון, כשאני שומע "לרנקה" עולה לי בראש תמונה של 200 ישראלים שמנים ושעירים בבריכה שומעים מזרחית וצועקים)

- אני גמיש לגבי תאריך (מבחינתי משישי הקרוב ועד סוף אוקטובר)

- אני מחפש לשים על טיסה + מלון עד 700$ ליעד מגניב ו-5 ימים, פחות ימים ויעד פחות מעניין* = פחות במחיר

* יעד מעניין- משהו שאפשר לעשות בו גם ביום (לטייל באתרים בעיר ולא רק באנדרטאות סובייטיות) וגם בלילה (בירה ונשירה בגירסה הלועזית של רוקנרול)

תודה לעוזרים :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את האמת הייתי בלרנקה לפני חודש לערך,

מתוך הסתכלות כללית לא קלטתי ישראלים סביבי במלון(בסוף אוגוסט - שיא העונה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אולי בגלל זה בכל מיני אתרים דוחפים אותם כל כך? לא טוב... שלא יתפזרו למקומות אחרים עוקרי הכיורים למיניהם

בכול אופן, פחות בכיוון של לצוף בבריכה כל היום

פורסם
אולי בגלל זה בכל מיני אתרים דוחפים אותם כל כך? לא טוב... שלא יתפזרו למקומות אחרים עוקרי הכיורים למיניהם

בכול אופן, פחות בכיוון של לצוף בבריכה כל היום

הייתי בודק יעדים זולים כמו בוקרשט, פולין

פורסם

בבוקרשט אין מה לעשות חמישה ימים.

דווקא ברלין יכולה להתאים. אם זה מחיר לאדם אחד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האמת חזרתי לא מזמן מברלין, אולי תמצא דיל שיכלול מלון וטיסה במחירים האלה.

נסה דרך HIDDEN FLIGHTS \ חוליו

פורסם

מניסיון בלי בעיה, טיסה בסביבות 300-350$ אם מזמינים בזמן הנכון,

מלונות טובים יחסית 3-4 כוכבים בסביבות 70 יורו ללילה כל עוד לא מדובר על תקופות שיא כמו כריסמס, השנה החדשה וכו'. (שילמתי על לילה בשנה החדשה משהו כמו 180 יורו למלון 3 כוכבים!)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אוקי, עוד קצת אלימינציה:

בברלין הייתי פעמיים

בפראג הייתי 3 פעמים

בבודפשט הייתי (פעם אחת יותר מידי... 3 ימים ואז שיעמום מוחלט)

מינכן - חשבתי לנסוע לאוקטוברפסט פעם שניה אבל כשבאתי להזמין נגמרו כל המקומות אפילו בהוסטלים (הייתי מוכן לישון עם 5 זרים בחדר כדי להיות שם, אבל גם זה נגמר)

אני רוצה לטוס בשבועות המאוד קרובים אז "בזמן הנכון" קצת בעייתי :)

פורסם

אולי תטוס לפחות מקומות מפגרים ופעם אחת למקום נורמלי?

אתה מנסה לשבור שיא של האדם שטס למקומות הכי מפגרים בעולם?

3 פעמים לפראג ופעם אחת לבודפשט?

למה?

שנה הבאה טוס לאנגליה, תעשה סיבוב על מסלול.

תראה איזה מרוץ.

צא לבלות בלונדון.

פעם אחרי זה טוס לניו יורק

אייל

פורסם (נערך)

עדכון- חוליו נראה מעניין, אומנם הכול שם בעעע, אבל בסוף הרשימה יש טיסה לבייג'ין ב500 ומשהו $$ (התאריך לא מתאים לי). אז יש תקווה. רק צריך להיות ממש עם מזוודה ארוזה :)

אייל, היית פעם בפראג?

אנגליה זה אופציה. יש חבילה מעניינת? :)

רוב החו"ל שלי היה לטובת הופעות (ברלין 1, פראג 1 ובודפשט). השאר כי ממש כיף שם. וזול. ואני כבר יודע מה המקומות השווים.

עריכה אחרונה על ידי I.G

פורסם

תראה, האמת היא שיש מעט מאוד ערים שמחזיקות לבד 5 ימים מלאים (לדעתי). במסגרת מגבלות התקציב שרשמת, היחידה שנכנסת לדעתי היא ברלין, אבל שם כבר היית ואתה לא רוצה שוב. ערים אחרות באירופה שמחזיקות 5 ימים בכיף הן לונדון ופריז, והן רחוק רחוק מחוץ לתקציב. חוץ מזה, לדעתי אין אף עיר באירופה שמחזיקה 5 ימים לבד (אולי אולי רומא). מה שאתה יכול לעשות זה לנסוע לאמסטרדם (במידה שתמצא משהו מתאים במחיר, בתקציב שלך נראה לי שזה גבולי אבל אולי עדיין אפשרי). תישאר בעיר נניח שלושה ימים וביומיים הנותרים תטייל במקומות אחרים בהולנד - הרכבות יעילות, תכופות ולא יקרות.

פורסם

מצטרף לקודמי בעניין ערים ש"מחזיקות" 5 ימים.

עולה לי בראש רעיון של טוס וסע בכרתים.

האי הגדול ביוון, וספטמבר הוא חודש מצויין מבחינת מזג אויר.

אתה יכול להשיג טיסה ל 5-6 ימים ברמות של 260 דולר פלוס מינוס.

רכב ל2 אנשים ברמות של כ 45 יורו (כ 50 דולר ליום).כלומר כ 300 דולר ל 6 ימים, והחצי שלך כ150 דולר.

עד כאן אתה בכ 400 דולר.

לינה בחדרים להשכרה ברחבי האי בסדר גודל של כ70 דולר לזוג כ 35דולר לאדם*6 לילות= כ 210 דולר.

הגעת ל כ600 דולר הכוללים טיסה, רכב ולינה.

עשיתי בעבר טיול כזה, היה אחלה לגמרי.

סלע

פורסם

תעבור על הופעות שיש בלונדון ובניו יורק ותבין מה אתה מפסיד שאתה טס לכאלה חורים.

תתחיל עם לונדון אחרי זה ניו יורק, לוס אנג'לס...

בנובמבר הכול זול אם אתה רוצה רק זול.

אייל

פורסם

אני מתכנן לטוס לבד

ו5 ימים זה מקסימום... 3-4 ימים גם טוב

אמסטרדם עכשו יהייה קר מידי, לא?

הייתי גם בכרתים, אומנם יום אחד אבל לא יודע אם יש שם מה לעשות חוץ מלטייל כמה שעות כל יום ולבזבז זמן על נסיעות ממקום למקום (אגב- דלק). טיול כזה באמת עדיף לעשות עם מישהו\י

אז בינתיים לונדון ואמסטרדאם 3-4 ימים בעדיפות ראשונה.

שיט, זה מסתבך מידי... כולא רציתי להיות ספונטני. מה עם וורשה? שמעתי דברים טובים

פורסם

הייתי בוורשה לפני חצי שנה,הופתעתי לטובה.

א.כל זול,באמת זול.

ב.העיר העתיקה המשוחזרת יפה מאוד, יש עוד כמה אתרים נוספים.

העיר שווה 3-4 ימים.

סלע

• תוכן חדש...