Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
חן, כך או כך אתה מסכים איתי שהבדיקה לא היתה מקצועית? למה אני או נהג אחר צריכים לשלם כסף לשווא על תיקונים וחלפים זולים ככל שיהיו ברכב תקין לחלוטין?

אני מקבל את התיאור שלך מבחינה עובדתית: המכון ביקש שתחליף נורה, הוכחת שאין בכך צורך ופטרו אותך. אני לא חושב שיש כאן מישהו שמפקפק באמיתות של הדברים הללו.

לגבי טעויות - הן קורות גם למקצוענים הכי טובים ובכל תחום, ולא פעם בעשור אלא באופן (יחסית) תדיר. על טעות כזו לא בטוח שהייתי אפילו טורח לפתוח שרשור. זה הכל.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמע סטיו,

באמת שקטונתי מלצאת להגנת מכוני רישוי, כולנו יודעים שבחלק מהם עובדים זבלים/ גנבים/ עושקים/ שודדי-ים וכו'.

אבל להכשיל אותך על נורה שרופה כשהיא לא שרופה זה כמו ששוטר יתן לך קנס שאתה נוהג בלילה בזמן שאתה נוהג ביום.

איזה אידיוט (ולא חסרים שם אידיוטים, ועדיין...) יכשיל אותך על כזה דבר?

מכשילים על חופש בהגה ו"לך תתפוש ת'למפה", גם תבזבז חצי יום פארש במוסך, גם יגבו ממך שם עוד כסף על כלום ובסוף עוד תחזור לטסט חוזר.

בקיצור, מנסה לרמוז לך בעדינות שלמרות שיש שם שודדים, הרבה יותר הגיוני שהפעם פשוט עשו טעות.

בבדיקה השניה הוא ביקש לשחק עם האורות כמה וכמה פעמים ולא התבסס על בדיקה אחת בלבד וגם לקרב את הרכב למכונה - כל מיני זוויות כשבמקביל הוא אומר לי (ואני מצטט): "אתה צודק".

אתם תראו בסרטון.

התלוננת, בדק, אמר "אתה צודק" (ז"א שהודה בטעות), למה עוד ציפית, התנצלות פומבית, זר פרחים ובונבוניירה שוקולד ספלנדיד?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סטיו צודק לגמרי.

לפני 3 שנים הייתה ברשותי פורד פוקוס שבה התקנתי זוג נורות ראשיות חדשות שקניתי בלדיקו-בוש בראשל"צ כשעשיתי את

קורס הכרת הרכב שנפתח בזמנו דרך קארספורום. נחשו מה, בטסט בפ"ת הכשילו אותי על הנורות בטענה שהן חלשות.

אמרתי לעצמי, טוב הרי יכול להיות שנורות חדשות בנות חודשיים יצאו לא תקינות מהמפעל - קורה, אפילו שזה נראתה לי שיטת מצליח במיטבה. שתקתי והחלפתי במכון נורות כי מיהרתי מאוד (אישתי עמדה ללדת כל רגע). לפני כשנה באותו מכון, מיגשתי לטסט עם שברולט ספארק, והפלא ופלא גם הפעם הנורות לא תקינות, כך שזו כן נראית לי רמאות לשמה. גם פסלו בזמנו אחת מלוחיות הרישוי שלי שהייתה תקינה לגמרי כיוון שהייתה שריטה בעובי שערה על אחת הספרות, אפילו שהלוחית הייתה כמעט חדשה.

תחברו את הסכומים הללו כפול מספר המכוניות שעושות טסט ועשיואני מבין איך רוב בעלי מכוני הרישוי האלו מתהדרים במכוניות עתיקות ונדירות שעולות מאות אלפי שקלים.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

סטיו, למיטב זיכרוני כתבת לפני מספר שבועות שאתה מצמצם את הפעילות שלך בפורום וגם בחתימה שלך כתבת זאת אבל לאור האשכולות האחרונים אני רואה שאתה דווקא העברת להילוך גבוה.

לדעתי הבוחן טעה ואתה סתם יוצר מזבוב פיל.

איזה כייף לי :)

פורסם
stio, האם הבוחן/פקידה הציעו לך לקנות שם את הנורה?

הבוחן והפקידה זממו על שלישיה עם סטיו מאחורי הפרגוד לכן הכשילו אותו.

איזה כייף לי :)

פורסם
בבדיקה השניה הוא ביקש לשחק עם האורות כמה וכמה פעמים ולא התבסס על בדיקה אחת בלבד וגם לקרב את הרכב למכונה - כל מיני זוויות כשבמקביל הוא אומר לי (ואני מצטט): "אתה צודק".

אתם תראו בסרטון.

כנראה שהמאבקים הצרכניים שעברת קצת שבשו לך את שיקול הדעת.

הוכשלת בסעיף 'פנסי חזית עצמה - לקוי' - איפה כתוב נורה שרופה?

מצד שמאל של הטופס רשום שעצמת התאורה של שני הפנסים, שמאל וימין חלשה.

אז כן, בעיני לגמרי סביר שהוכשלת על פנס לא תקין, מישהו אולי פלט בטעות שזו נורה שרופה והחלטת לפתוח בחגיגה.

כנראה שכיוון הפנס הצליח לייצר עצמת תאורה שאפשרה לרכב לעבור טסט.

אתה יודע מה? אני גם לא אופתע אם בטעות התקנת את שתי הנורות בצורה לא נכונה וזו הסיבה לתקלה.

פורסם

מרק זה לא עושק זה ניצול :lol:

האמת שעניין הנורה קרה גם לי אבל נורה, לוחית רישוי, מגבים, תוסף דלק וכו... כל אלו נמצאים באותה קומבינה של המכונים.

לא מייחס יותר מידי חשיבות התרגלנו שמנסים לעבוד עלינו ברוב מכוני הטסטים זה כבר חלק מהטסט .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אני מקבל את התיאור שלך מבחינה עובדתית: המכון ביקש שתחליף נורה, הוכחת שאין בכך צורך ופטרו אותך. אני לא חושב שיש כאן מישהו שמפקפק באמיתות של הדברים הללו.

לגבי טעויות - הן קורות גם למקצוענים הכי טובים ובכל תחום, ולא פעם בעשור אלא באופן (יחסית) תדיר. על טעות כזו לא בטוח שהייתי אפילו טורח לפתוח שרשור. זה הכל.

ראשית, לעניות דעתי לא מדובר בטעות.

שנית, גם אם מדובר בטעות יש צורך לפתוח את השרשור הזה ואחרים ע"מ שציבור הנהגים יידע שיש חשש מבדיקות לא מקצועיות ו/או מעושק, ואי לכך יזהר בהתאם ולא יקשיב לכל מה שאומרים לו.

אני הוכחתי שאין צורך מכיוון שאני מכיר את הרכב, מה לגבי אחרים שלא מכירים - האם הם היו מחליפים נורה לשווא?

שמע סטיו,

באמת שקטונתי מלצאת להגנת מכוני רישוי, כולנו יודעים שבחלק מהם עובדים זבלים/ גנבים/ עושקים/ שודדי-ים וכו'.

אבל להכשיל אותך על נורה שרופה כשהיא לא שרופה זה כמו ששוטר יתן לך קנס שאתה נוהג בלילה בזמן שאתה נוהג ביום.

איזה אידיוט (ולא חסרים שם אידיוטים, ועדיין...) יכשיל אותך על כזה דבר?

מכשילים על חופש בהגה ו"לך תתפוש ת'למפה", גם תבזבז חצי יום פארש במוסך, גם יגבו ממך שם עוד כסף על כלום ובסוף עוד תחזור לטסט חוזר.

בקיצור, מנסה לרמוז לך בעדינות שלמרות שיש שם שודדים, הרבה יותר הגיוני שהפעם פשוט עשו טעות.

התלוננת, בדק, אמר "אתה צודק" (ז"א שהודה בטעות), למה עוד ציפית, התנצלות פומבית, זר פרחים ובונבוניירה שוקולד ספלנדיד?

בראש ובראשונה אני מצפה להתנהלות תקינה: אני לא צריך לעבור שוב במסלול ולשהות בו 3 שעות בסה"כ מכיוון שהם "טעו", מה גם שיש עומס ובבדיקה השניה אני צריך להמתין בתור כמו כולם.

אני מצפה למקצועיות ויושר - וזה לחלוטין לא היה כאן. כמו כן, השרשור נפתח עם מטרה ברורה והיא להביא לידיעת הנהגים על התופעות הללו - זו המטרה המרכזית ולא משנה האם מדובר בעושק או בטעות (את דעתי אתם יודעים) - בשני המקרים מדובר בכסף שיוצא מארנק בעל הרכב שלא לצורך.

stio, האם הבוחן/פקידה הציעו לך לקנות שם את הנורה?

ברור, אבל גם אמרו שאני יכול לרכוש במקום אחר ושיש לי אישור תנועה זמני.

כנראה שהמאבקים הצרכניים שעברת קצת שבשו לך את שיקול הדעת.

הוכשלת בסעיף 'פנסי חזית עצמה - לקוי' - איפה כתוב נורה שרופה?

מצד שמאל של הטופס רשום שעצמת התאורה של שני הפנסים, שמאל וימין חלשה.

אז כן, בעיני לגמרי סביר שהוכשלת על פנס לא תקין, מישהו אולי פלט בטעות שזו נורה שרופה והחלטת לפתוח בחגיגה.

כנראה שכיוון הפנס הצליח לייצר עצמת תאורה שאפשרה לרכב לעבור טסט.

אתה יודע מה? אני גם לא אופתע אם בטעות התקנת את שתי הנורות בצורה לא נכונה וזו הסיבה לתקלה.

כנראה שלא.

לקרוא ולהבין את הטופס גם אני יודע, אולם בע"פ זה מה שנאמר - היכן ראית שכתבתי שבטופס היה כתוב שיש נורה שרופה?

שני הפנסים תקינים לחלוטין, עוצמת התאורה בדיוק כמו שהיתה כשהוצאתי את הרכב לפני 8 שנים עם 14 ק"מ על השעון, ואף אחד לא פלט - הבוחן אמר באופן חד משמעי שעוצמת תאורה חלשה כפי שכתוב בטופס יכולה לנבוע מנורה שרופה וכך במקרה שלי.

הנורות הותקנו בצורה תקינה ועברו טסט בשנה שעברה, מה שמשבש לך קצת את התיאוריה. כמו כן, אקדים תקופה למכה ואכתוב שאין עכירות על הפנס.

פורסם

בושה וחרפה כשאתה חושב שאיזה בנאדם מסכן תמים נופל בטעות\זדון כזה.. הייתי בא למכון כזה עם חלונות שחורים כל האוטו וקסנונים כחולים בכוונה ואומר יאללה תעביר או שאני לא מוריד.

מזל שאני גר באיזור שהמכון שלו לא מתעסק בקקה ברוב המקרים ומנסיון שלי.

פורסם

מזל של מי...?:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מזל שאושריקו הגיב, פשוט עד עכשיו השרשור הזה נראה לי הזוי... עכשיו הכל בסדר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מזל שאושריקו הגיב, פשוט עד עכשיו השרשור הזה נראה לי הזוי... עכשיו הכל בסדר.

LOL.

זה פשוט מרגיז אותי לשמוע מקרים כאלו כי אני מדמיין איזה בנאדם מבוגר או אישה מבוגרת שעושים לה קטע כזה.

פורסם
מזל שאני גר באיזור שהמכון שלו לא מתעסק בקקה ברוב המקרים ומנסיון שלי.

יש מצב שעברת דירה לסח'נין?

כי מכון הרישוי של האזור שלנו משחק בקקה ועוד איך, אז אתה בטח לא מדבר עליו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...