Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

מחפש כבר חודש מסגרת ניקל לפורד מונדאו 2011 אחרי מתיחת פנים,

כמו שמגיע בדגם הטיטניום

לא אכפת לי אם זה משומש מפירוק או מ-EBAY

אני פשוט לא מוצא

אשמח מאוד לעזרה!!

עריכה: מצאתי את זה:

http://he.aliexpress.com/item/For-Ford-Mondeo-Fusion-2014-2015-Stainless-Exterior-Chrome-Upper-Window-Sill-Trim-Cover-8pcs-New/32584236196.html?isOrigTitle=true

אין בפחות מ-500 שקל?

תודה

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם

אתה יכול להכנס לאתר הזה, יש לו את כל החלקים המקוריים לרכבי פורד:

https://www.fordpartsuk.com/partsrequest.htm

אתה יכול לנסות לאתר או לחפש בעצמך, הליקנ שנתתי לך, מיועד למילוי שאלון בקשת חלקים, מלא כמה שיותר פרטים על הפריט שאותו אתה צריך ויחזרו אלייך במייל.

אני רוכש משם המון חלקים מקוריים בעלויות מגוכחות יחסית לעומת בארץ, זה נחמד אם אתה עושה טיפול או משהו לרכב ואתה צריך מספר פריטים, עלויות המשלוח זניחות יחסית.

(לדוגמא, פלאגים ב 70 שקלים ליחידה מקורי לעומת 170 ליחידה במוסך).

בנוסף, עוד אתרים דומים המספקים חלקי חילוף או מגוון חלקי חילוף תואמים עם מחירון ברור:

http://www.onlinecarparts.co.uk/car-brands/spare-parts-ford.html

http://www.bestpartstore.co.uk/ford

פורסם

לא כל כך ישבתי לחפש פריטים שאחרים צריכים לשבת ולמצוא אותם ;) ובמידה ולא, ימלאו את הפורום הנדרש.

פורסם

הסתדרת עם טיטניום אז לא בעיה שלך? (: חח

מאכזב שזה לא קיים כסטנדרט. אפילו קיה סיד ומאזדה 3 ליסינג מקבלות את זה. אפשר לחשוב כמה זה עולה.

פורסם (נערך)

אפשר לחשוב שגם לי חסרים רק כ 27 פריטים/מערכות/אבזורים כאלו ואחרים ברכב, גם אני הייתי מאוכזב, בדקה הראשונה.

אבל שוב, מלא את דף הבקשת פריט שאתה צריך, לא הכל מופיע באתרים, הם ימצאו לך לפי התיאור או לפחות יחזרו אלייך לקבלת תמונות, תיאור נוסף וכו' במייל, זה לא כל כך קשה.

העניין הוא, שבמונדאו לא נוהגים אנשים שמטריד אותם הכרום מסביב לחלונות.. אם אתה מבין את הכוונה.

בגלל זה הם לא נוהגים במאזדה 3 ולא בקיה ואפילו, לא ביונדאי.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

ערסים? חח

לא יודע, תמיד זה הייתה תוספת שהייתי חייב - זה נותן לרכב מסגרת ברורה ונוכחות .. אני ממש אוהב מסגרת כרום לחלון.

רציתי להרשם אבל הוא דורש יותר מדיי פרטים "אישיים", אין בעיה לתת ?

פורסם

אתה לא נרשם, מדובר על טופס מילוי עבור החלק שלך - טופס בקשת חלק.

סטנדרטי לחלוטין.

ממה אתה מפחד? מעלים מיסים?

פורסם

העניין הוא, שבמונדאו לא נוהגים אנשים שמטריד אותם הכרום מסביב לחלונות..

[emoji106]

לקחתי לחתימה

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתה לא נרשם, מדובר על טופס מילוי עבור החלק שלך - טופס בקשת חלק.

סטנדרטי לחלוטין.

ממה אתה מפחד? מעלים מיסים?

קצת מרתיע שאתר לא מוכר מבקש ממך טלפון וכתובת..

פורסם

באיזה אתר בדיוק? FORD PARTS UK? אתה צוחק? זה אתר רשמי גדול באירופה למכירת חלקים מקוריים! (אני רמזתי לך מספר פעמים שאני רוכש משם חלקים, לא?).

שאר האתרים שנתתי לך, הם קטנים יותר.

אבל אתה מחפש לי באליאקספרס ושם אתה לא דואג... שם בכלל אין PAYPAL, אתה קצת מוזר.

אתה יודע... אני אגלה לך בסוד שאתה לא חייב לתת את מספר הטלפון שלך והכתובת הרשמית כן אבל כשתרצה לקנות את החלק? מה תעשה?

תקשיב חבר, אנחנו תכף ב 2017, הרבה עסקאות מתבצעת און ליין, יש להם תשלום ב PAYPAL, גם ככה צריך לספק כתובת בסוף אתה יודע.

בכל מקרה, אם אתה פרנואיד כל כך, קניות ברשת הם לא בשבילך, גש לאחד מהמקומות כאן בארץ שירכוש עבורך, או דרך חבר.

• תוכן חדש...