Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב של עד 27K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי!

אני בת 20.5, חיילת תכף משוחררת, הייתה ברשותי טויוטה קורולה שנת 2003 שתפקדה מצויין, ולפני כמה ימים עברה תאונה והורדה מהכביש. כרגע בלי רכב ורוצה לקנות בהקדם האפשרי בסכום שלא יעלה על 27,000 ש"ח.

מחפשת רכב אמין, חסכוני, בטיחותי, ובעל עלות תחזוקה סבירה, רכב אוטומט. (מחפשת רכב שונה- לא קורולה)

הנסיעה שלי מחולקת שווה בין נסיעות עירוניות לבין נסיעות בין עירוניות.

תודה לעוזרים!

ויויאן

עריכה אחרונה על ידי vivienne
פורסם

הייתי בודק דייהטסו סיריון למשל,מזדה 2 ברמת גימור אקטיב בתוספת קטנה,הרכב בטיחותי מהסיריון.

פיאסטה ויונדאי 20 כניראה יהיו יוצאות ליסינג אך שווה לבדוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

I20 לא תמצא בסכום הזה, אולי אחת עם עבר מאוד בעייתי.

דווקא גטס ממודל מתקדם תשאיר אותל עם עודף יפה בצד ורכב זול לתחזוקה ואמין.

תנסי לחפש גטס 2007-8 מגרסה מאובזרת יד פרטית וק״מ נמוך.

עד 20 אלף אני בטוח שתמצאי אחת.

סיריון גם הצעה מעולה.

פורסם

דייהטסו סירון, בהחלט, ואז:

• לקנות אך ורק מהבעלים הרשום (להבהיר את העניין בתחילת שיחת הטלפון, ולהצליב רישום בעלים מול תעודת זהות של המוכר לפני שמסתכלים על הרכב)
  • לקנות מבעלים שהוא יד שניה לכל היותר (01 בעלים קודמים)
  • להעדיף, ככל האפשר, רכב שלא היה בליסינג/החכרה/השכרה
  • לחפש רכב שמור מאוד פנים וחוץ
  • להעדיף רכב שטופל במוסכי רשת היבואן

לא להיבהל, יש מספיק מכוניות כאלה, ושווה לרדת בשנת ייצור לטובת אחד כזה. איתו גם אפשר לגשת למוסך ברשת היבואן (גם המוסך של המוכר!) ולבקש את עצתם (לא לבקש "בדיקת קניה", את זה לרוב אסור להם לעשות) ולפי מה שיגידו שם תדעי אם צריך לקחת את הרכב לבדיקת קניה או לו.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...