Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שהחלפתי שני אלטרנטורים בשנתיים האחרונות (האחרון לפני כחצי שנה) הרכב התחיל לעשות בעיות בהנעה.

בעקרון כאילו אין מצבר. המצבר נקנה חדש לפני שנתיים בעת החלפת האלטרנטור הראשון. המצבר הוא של בוש 74 אמפר, אם זכור לי נכון דגם s 800. פניתי לחשמלאי שלי והוא בדק כל דבר אפשרי (את האלטרנטור, המצבר, הסטארטר ובדקנו אם אין זליגת חשמל) חשדנו שמדובר במצבר ולאחר בירורים מול לדיקו נשלחתי להחליף את המצבר באשדוד. שם בדקו את המצבר ואמרו שהוא תקין לחלוטין ושלחו אותי בחזרה לחשמלאי שלי להמשך בדיקות.

חיברו סורק תקלות ומחקו כל מיני בעיות שהופיעו. שוב בדקו את המצבר והאלטרנטור ולא יודעים ממה הבעיה נובעת. באותו יום (לפני שבוע) קניתי בוסטר נייד ומאז כבר פעמיים השתמשתי בו. היום בבוקר בהנעה הרכב שוב כמעט ולא הניע אילולא לחצתי על הגז בשניה האחרונה.

לפני שהתופעה החלה שמתי לב שהמזגן לא מקרר חזק כמו פעם , לצורך העניין ביום חם מאוד היה לוקח לי בערך 10 דקות לקרר בצורה טובה את הרכב ולא על עוצמה מלאה.היום לפעמים גם חצי שעה על עוצמה מלאה לא עוזרת. כמובן שביקשתי שימלאו לי גז אבל בבדיקה אמרו שיש גז. והתופעה האחרונה ששמתי לב אליה היא צריכת דלק מאוד מוגזמת של הרכב (אחרי שוויתרתי על עוצמה מלאה במזגן) למשל שישי שעבר מילאתי מעל חצי מיכל, מחשב הדרך הציג שיש לי מעל 450 קילומטר לנסוע, הרכב בקושי הגיע ל 200. חשבתי שאני הוזה אבל לפני יומיים תידלקתי כמות דומה והמחשב הציג 500 עגול (צילמתי לעצמי) מאז אותו תדלוק הרכב נסע מקרית מלאכי לראשל"צ (למכללה למנהל ככה שאין הרבה נסיעה עירונית) עוד קצת במערב ראשון וחזרה לקרית גת. 105 קילומטר בסך הכל, מתוכם אולי 10 עירוני. שוב בנסיעה מתונה רגל קלה על הגז ולא משתולל עם המזגן. מחשב הדרך מציג שנותרו 340 קילומטר. הפרש של 50 אחוז מהנסיעה בפועל. לא חושב שיש נזילה כי רוב הירידה במחשב הדרך קוראת לנגד עיני. מה הייתם ממליצים לבדוק?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

האם בדקו את המדחס של המזגן?

מציע לשחרר רצועות אביזרים ולבדוק שכל המרכיבים שעל הרצועה מסתובבים בקלות.

נראה כמו משהו מקשה על המנוע להסתובב ובגלל זה לא מגיע למהירות מתאימה של הנעה, צורך יותר דלק וכו'.

פורסם

נשמע כאילו המנוע מתאמץ וכתוצאה מכך שאר האביזרים גם לא פועלים טוב.

מתי החלפת מסננים

והאם הרגשת שהמנוע לא במיטבו? מאבד כוח? מתחמם מהר?

פורסם

האמת החלפתי רצועת אביזרים לפני כחודשיים. היא נקרעה לי באמצע הנסיעה. יכול להיות שהידקו אותה יותר מדי? ורק עכשיו התחילו התסמינים?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

יכול להיות שהרצועה נקרעה בגלל שיש בעיה איפשהו שעדיין קיימת ועדיין משפיעה.

ממליץ לעשות מה שbennyml אמר

• תוכן חדש...