Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, נתתי לך לינקים מקודם לשרשורי התייעצות צמיגים במידות הרלוונטיות.

מבית אוטולוקס (טיירקלאב וצ'ק-אפ), לא יודע אילו עוד דגמים רלוונטים הם מביאים (והם יבואנים של פאלקן, הנקוק, טויו וניטו).

שווה לעשות בדיקה אולי מול אלדד, נציג טיירקלאב בפורום, אם יש להם כוונות לחדש מלאי בקרוב לאחד מהדגמים שציינת או אחרים (למשל ה-K125 החדש, מחליפו של ה-K115, שעוד לא ראיתי שהחל יבוא שלו).

פורסם

אוקיי, אני אברר מול אלדד בהודעה פרטית( חבל שאיאפשר להפנות אותו לכאן), מקווה שיענה, אגב הסדקים שהעלתי בתמונה הם בערך בעומק של מילימטר

תודה רבה על המענה והסבלנות, אעדכן בהמשך עם תמונות[emoji2]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

שלחתי לו שני פרטיות, נקווה שיענה בהקדם ושעד אז לא יתעופף לי הצמיג(כמו שאמרתי החתכים/סדקים בעומק מ"מ בערך, אולי מעט יותר)

אגב תם לא מצאתי חניות בארץ שיש להם פריים 3/K125 יש מצב שעדיין לא הגיע לארץ מלאי?

כמובן בוקר טוב לכלום:)

פורסם
למשל ה-K125 החדש, מחליפו של ה-K115, שעוד לא ראיתי שהחל יבוא שלו.

הצמיג הוצג רק במרץ השנה.

סביר שימצא דרכו לארץ בקרוב, אבל לזה כאמור, רק לנציג טיירקלאב אולי יש תשובה.

פורסם

מעדכן - ה-Toyo CF2 אמור לחזור למלאי במהלך הימים הקרובים.

מציע לך להמתין ומבטיח לך מחיר מצויין לרביעייה ברכישה דרכנו (אתר טייר-קלאב).

פורסם

בוקר טוב תם,

ה-Ventus Prime 3 לא יגיע לארץ במהלך החצי שנה הקרובה אך אמור להיות מיובא לארץ בעתיד.

כרגע הנושא בבדיקה ובמגעים מול Hankook העולמית.

פורסם

אלדד השאלה אם אני אקבל מחיר דומה מההצעה שלך בדומה להצעות שקיבלתי מצ'קאפ (על הלבשה מלאה של הרכב סט ג'אנט גדול יותר+צמיגים)

אם תוכל לשלוח לי הצעה(פה או בפרטי) עבור ג'אנט מומו מדגמים REVENGE,RUSH,RUPTOR+הצעה ל4 צמיגי CF2

כרגע רשת צ'ק אפ באה במבצע שתקנה סט מומו וזוג צמיגים של טויו/הנקוק/פאלקן/ניטו ואתה מקבל עוד זוג חינם.

הג'אנטים עם עדיפות גוון גאן מטאל/כסוף כהה או כסוף רגיל

תודה והמשך יום מעולה,

איליה

פורסם

המלאי שלנו ושל צ'ק אפ הוא אותו מלאי בדיוק אך המחירים שונים.

לא ידעתי שאתה מעוניין גם בסט מומו, אם כך המבצע הנוכחי של צ'ק אפ הוא לגמרי אטרקטיבי ושווה.

פורסם

אוקיי תודה, אז אתה אומר שהמלאי של CF2 יתחדש במהלך השבוע?(205/55/16R 91V) כמה בערך תעלה יחידה?380-400?

עוד שאלה, המלאי שלכם של חישוקי מומו גם משותף?

פורסם

המלאי (של המותגים אותם אנחנו מייבאים) הוא אותו מלאי בדיוק גם בג'אנטים וגם בצמיגים.

המחירים שלהם ושלנו שונים לגמרי. אני לא יכול לדעת בכמה צ'ק אפ מוכרים את הצמיגים והג'אנטים.

• תוכן חדש...