Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז למה שלא תתקשר למוסך ותתייעץ איתם? אף אחד פה לא ידע לתת לך הערכת מחיר כמה יעלה לך לעשות טיפול כזה במוסך מורשה מהסיבה הפשוטה שאם תעשה סקר ותתקשר לכמה מוסכים רוב הסיכויים שתקבל מחירים שונים.

רק תדאג לשים דגש על איכות החלפים ששמים לך וכמו שאני נוטה להציע לכולם, תתעקש לראות את כל החלקים לפני שמחליפים לך אותם, שים לב שאם אתה משלם על חלקים מקוריים אלה אותם חלקים שאתה מקבל.

כמובן אין חובה להשתמש בחלפים מקוריים אך כן כדאי לבדוק שאם שמים לך חליפי מדובר על חלק איכותי ולא מחברה לא ידועה.

פורסם (נערך)

לאבא שלי יש פאביה עם מנוע TDI 1.6, גם אנחנו לקראת טיפול גדל שכולל טיימינג. ביררתי במורשה לפני חודש, הם דרשו מחיר באיזור 4000 לטיפול הזה. (כן, אין כאן טעות)

מזל שהרכב לא באחריות כבר. אנחנו כניראה נקנה את החלקים האיכותיים ביותר וניתן למכונאי רציני שאנחנו סומכים עליו להתקין אותם. עלות כל החלקים לטיפול (חלקים איכותיים, הזמנה מהארץ ולא מחו"ל, אין הבדלים רציניים) כולל משאבת מים ונוזלים באיזור 1200. (להערכתי, ההצעה של המורשה לא כוללת משאבת מים, אבל היא לא יקרה ולכן אני מעדיף להחליף אותה, בכל זאת מדובר במונית.)

כמו שאתה מבין, יצא כניראה חצי מהעלות במורשה, ובנוסף אנחנו בטוחים שאנחנו מקבלים את החלקים הכי איכותיים ללא שום פשרות.

עריכה אחרונה על ידי THELAD

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

• תוכן חדש...