Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טירוף היורו בעיצומו, ואנחנו מנצלים את ההזדמנות להיזכר בכמה גרסאות מיוחדות של מכוניות שחגגו זכייה או ארוח של משחקי הגביע השונים במהדורות מוגבלות.

חן פרחי היסטוריון הפורום מוציא אותנו למסע שמתחיל בחיפושית פתוחה ומסתיים בגולף GTI

הכתבה המלאה כאן

סמארט 2006.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

תודה על הכתבה.

חסרה לי התייחסות לפיאט טיפו מונדיאל (שאאל"ט - נמכרה ממש בדגם בשם זה).

כ"כ מה שעוד עלה אצלי מייד (אסוציאטיבית) - לגבי עוד דגם של רכב כזה ("על הנייר" לפחות) - פרארי מונדיאל - אין קשר בינה לבין מונדיאל הכדורגל (למעט השם).

alfa 156 2.5.

פורסם

הטיפו והאונו מונדיאל היו יוזמה מקומית של סמל"ת, מוצלחת למדי יש לציין.

דגמי גביע העולם שווקו רק בשנת 90' והוזכרו בכתבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מאמריקאים הייתי מצפה לגירסאות מיוחדות של פורד ושברולט עם כיתוב We call it "soccer", because it sucks.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כ"כ מה שעוד עלה אצלי מייד (אסוציאטיבית) - לגבי עוד דגם של רכב כזה ("על הנייר" לפחות) - פרארי מונדיאל - אין קשר בינה לבין מונדיאל הכדורגל (למעט השם).

שני דברים,

פרארי מונדיאל נקראה על שם מכונית מירוץ של פרארי משנות ה-50. הכינוי "מונדיאל" שפירושו עולם הוצמד לה לרגל זכייתו של אלבורטו אסקארי באליפות העולם באותה השנה.

באופן כללי, אם אני לא טועה ישראל היא אחת המדינות הבודדות שבה נקרא גמר הגביע העולמי בשם מונדיאל - בשאר העולם זה פשוט WORLD CUP.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

א- גם ב94 זכורה לי פיאט אונו מונדיאל.

ב- אכן, ישראל היא בין המדינות הבודדות שמשתמשת במילה מונדיאל.

מספרים שעד 78׳ לא הכירו כלל את המלה הזאת, השתמשו בשמות כמו ״גביע העולם״ או ״אליפות העולם״, וב78׳, האליפות הגיעה לראשונה לארגנטינה, ונולדה המלה הזאת, ״עולמי״. משהו שמחבר לחודש אחד את כל העולם.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...