Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכל גולשי הפורום הטכני,

אתמול נשאלה שאלה בעניין מצבר מתאים לרכב, והתאמת המצבר המדויק ללא מעורבות יבואן.

אנחנו מבקשים להביא לתשומת לבכם את האפליקציה של ורטה בנושא.

בחנות של האפליקציות תרשמו VARTA ותעשו חיפוש.

יופיעו לכם שתי אפליקציות עם הסמל של ורטה - האחת לסוללות ביתיות (היא גם נחמדה ושימושית, אבל לא בגללה התכנסנו כאן), השניה היא עם תמונה של מצבר. אתם צריכים את השניה.

מרגע שהורדתם את האפליקציה - אתם לא צריכים אף מומחה שיאמר לכם מה מתאים לרכב שלכם, מה "יהיה בסדר" וכיוצב'.

תכניסו את פרטי הרכב שעבורו אתם מבקשים להתאים מצבר ותקבלו את כל הפרטים.

מקווים שהאפליקציה תהיה שימושית עבורכם ותמצאו בה תועלת,

לשרותכם,

שרות לקוחות VARTA

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

לחלק גדול מבעלי הרכבים האפליקציה וגם האתר לא תורמים הרבה מכיוון שתוצאות החיפוש של מצבר לרכב מסויים מניב בחירה בין 4-5 מצברים שונים כאשר חלקם בטכנולוגית EFB או AGM שאינם רלוונטים מבחינת מחיר וזמינות בארץ.

לדוגמא:

חיפוש מצבר לרכב שלי מניב 5 תוצאות למצבר המתאים לרכב שלי ומי שלא יודע איזה מצבר מקורי הותקן ברכב או מותקן מצבר תוצרת שנפ או וולטא לא יכול לדעת בוודאות איזה מצבר לבחור.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

זה מאד פשוט. האפליקציה נותנת לך מגוון מצברים בגודל פיסי, צורת התושבת, קוטביות ומינימום תכונות שקבע היצרן כסטנדרט. הם גם כותבים שם שהמצבר עולה או עונה על הגדרות OE.

אם האוטו שלך מצוייד במערכת סטארט/סטופ אתה חייב מצבר פריקה עמוקה מסוג AGM יקר או להסתפק במצבר EFB פחות יעיל וזול יותר.

אם האוטו שלך לא מצוייד במערכת הנ״ל, בחר מבין המצברים הסטנדרטיים. כולם טובים ומיוצרים בדיוק באותה השיטה ויש להם את אותן התכונות המייחדות את מצברי וורטא. הצבעים מסמלים בעיקר תקופות אחריות שונות. השחור הכי זול והכסוף הכי יקר. לעיתים גם יש שוני בכושר התנעה בקור. ככל שגבוה יותר זה טוב יותר. מניסיון אישי למכונית ללא מערכת סטארט/סטופ וורטא כחול הוא השילוב המוצלח בין תוחלת חיים, אחריות ועלות.

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם (נערך)

אני יודע מצויין לבחור מצברים אבל יישנם אנשים שלא יודעים עם מותקנת מערכת S&S או/גם מה המשמעות של כושר התנעה לכן תוצאות החיפוש לא רלוונטיות לרוב האנשים.

הדרך הפשוטה יותר לבצע חיפוש לפי מק"ט ייצרן אשר נמצא לפעמים על המדבקה הנמצאת על המצבר ואז תוצאות החיפוש מדוייקות יותר.

לדוגמא:

מק"ט ייצרן הרכב למצבר ברכב שלי הוא 1J0915105AC לכן במקרה שלי מקבלים רק 2 תוצאות.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם (נערך)

1. אין מצב שנהג לא יודע אם במכונית שלו מותקנת מערכת סטארט/סטופ. אם יש לו, הוא כבר סובל מזה ועל כן הוא כבר יודע.

2. זו ההזדמנות שתסביר לחברים מהו כושר התנעה בקור ולמה הוא חשוב יותר מקיבולת המצבר.

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

בצע חיפוש בפורום ותגלה שפע של שאלות לגבי בחירת מצבר מתאים לרכב למרות שימוש באתר של וורטא. לך ולי זה נראה פשוט.

בכול מקרה האתר של בוש לחיפוש חלקי חילוף לרכב מאפשר חיפוש של מצבר מתאים לרכב ותוצאות החיפוש קצת יותר רלוונטיות.

בין היתר האתר של בוש מאפשר קבלת תוצאות נוספות לאחר מציאת מצבר מתאים כגון: מק"ט ייצרן ובאיזה רכבים מותקן המצבר שמצאת בחיפוש.

* הבעיה שבאתר של בוש צריך לדעת ולהכיר כיצד לנווט ולמצוא את מבוקשך.

http://www.bosch-automotive-catalog.com/en/

• תוכן חדש...