Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר הכי זול שמצאתי הוא בדוב סוכנות ביטוח מרחובות והמחיר סביבות 4000 ש''ח פלוס לחובה וצד ג'

אשמח לשמוע אם יש סוכנות אחרת יותר זולה או דרך להוזיל את המחירים המטורפים האלו לנהגים חדשים.

פורסם

4000 אלף? בטוח שזה לא רק חובה?

לנהגים חדשים לא שמעתי על ביטוח פחות מ6 אלף שקל לחובה וצד ג

ו8 אלף חובה ומקיף.

פורסם

אתה לא בעניינים, ביטוח חובה בלבד לנהג כמוני בן 20 ועם וותק של שנה רישיון עולה רק 2888 ש''ח עם צד ג' צריך להוסיף עוד 1600-1800 ש''ח המקום הזול ביותר שמצאתי הוא בסוכנות של דב סוכנות ביטוח ושם רצו כ 4000 ש''ח לחובה וצ''ג.

אני מאמין שאפשר להשיג ביותר זול לפי מה שקראתי כאן בפורום השאלה היא היכן בדיוק (לפני כמה שנים הסוכנות הנ''ל הייתה הכי זולה).

פורסם

איך יכול להיות 2100?

בדקתי בפול וזה מראה לי 3060 ש''ח!

ועוד שאלה אף פעם לא הייתי מבוטח בפול, הפול לא מתאים רק לאלה שכל החברות ביטוח מסרבות לבטח אותם? או שזה גם לכולם?

פורסם

הפול מבטח את כולם. תתקשר אליהם המחיר שונה מהמחיר באתר שלהם.

דוקה לנהגים חדשים וצעירים יש שם הנחות גדולות

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

חפש באינטרנט את הפניקס הצעיר

חבילה לנהגים צעירים של חברת פניקס, שאתה צריך לשלם ביטוח חובה *רגיל* לנהגים שאינם צעירים ובלי קשר ברגע שאתה מתחיל ומסיים נסיעה אתה מעדכן בסמס, ויש לך חובה + מקיף לנהג צעיר כשאתה משלם על זה פר דקה ולא חודשי, מאוד מוזיל את העניין.

הביטוח חובה הרגיל הוא לזמן שבו אתה לא נוהג, כדרוש בחוק. יהיה לך קשה לעבור את ה 2500 ככה לדעתי

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם (נערך)
חפש באינטרנט את הפניקס הצעיר

חבילה לנהגים צעירים של חברת פניקס, שאתה צריך לשלם ביטוח חובה *רגיל* לנהגים שאינם צעירים ובלי קשר ברגע שאתה מתחיל ומסיים נסיעה אתה מעדכן בסמס, ויש לך חובה + מקיף לנהג צעיר כשאתה משלם על זה פר דקה ולא חודשי, מאוד מוזיל את העניין.

הביטוח חובה הרגיל הוא לזמן שבו אתה לא נוהג, כדרוש בחוק. יהיה לך קשה לעבור את ה 2500 ככה לדעתי

תודה על התגובות,

דיברתי איתם, התוכנית הזו של הפניקס היא רק לרכב של ההורים שכבר מבוטח חובה ומקיף (ככה בטלפון הם אמרו) ואז עושים את התוכנית הזו עליו.

אשמח לשמוע עצות אחרות להוזיל את עלות הביטוח.

עריכה אחרונה על ידי neimot000
פורסם
תודה על התגובות,

דיברתי איתם, התוכנית הזו של הפניקס היא רק לרכב של ההורים שכבר מבוטח ואז עושים את התוכנית הזו עליו.

אשמח לשמוע עצות אחרות להוזיל את עלות הביטוח.

לכן אמרתי, תבטח בביטוח חובה לנהג רגיל בלי קשר, ואז תבוא אליהם ותלביש את הביטוח הזה על החובה שכבר עשית

פורסם (נערך)

הם אמרו שחובה ומקיף צריך להיות על הרכב לא רק חובה.

השאלה גם איך מבטחים ביטוח חובה רגיל זה לא צריך להיות על מישהו שהוא באמת רגיל?

אני לא יכול לעשות ביטוח רגיל על שמי לא?

עריכה אחרונה על ידי neimot000
פורסם
הפול מבטח את כולם. תתקשר אליהם המחיר שונה מהמחיר באתר שלהם.

דוקה לנהגים חדשים וצעירים יש שם הנחות גדולות

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

דיברתי איתם בטלפון עכשיו הם רצו 3060 כמו באתר!

איך יכול להיות שההפרש כל כך משמעותי ואני עוד בן 20 עם וותק של שנה ולא בן 18 (מה שמוזיל בכמה גרושים בשאר חברות הביטוח).

פורסם
הם אמרו שחובה ומקיף צריך להיות על הרכב לא רק חובה.

השאלה גם איך מבטחים ביטוח חובה רגיל זה לא צריך להיות על מישהו שהוא באמת רגיל?

אני לא יכול לעשות ביטוח רגיל על שמי לא?

לא חייב על שם מישהו, פשוט ביטוח חובה רגיל.

ואגב כשההצעות בשוק לצעיר הן לפחות 5000 לביטוח נורמלי שלא דופק אותך, באמת עדיף לעשות מקיף + חובה רגילים ב 4000 (יכסה לך מפני גניבות או פגיעות כשאתה לא נוסע) שזה ממש חשוב, ולהוסיף על זה את הפניקס

פורסם

4000 זה עוד בסדר.. אני משלם 5500₪ על חובה+צד ג' עם ביטול השתתפות עצמית, ואני לא נהג חדש.. וגם יש לי עבר ביטוחי של שנה+.

וזה עוד 500₪ זול יותר ממה שראיתי במקומות אחרים...

• תוכן חדש...