Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארטפון חלופי מישהו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים לאחר שפשפשתי ביד2- ("זה בנתונים כמו גלקסי אז אני מבקש מחיר כמו גלקסי) ובפשפשוק- "חיים בסרט".

אני צריך מכשיר סלולרי חלופי לשבועיים עד שהמייזו היקר שלי יחזור מתיקון עדיפות גבוהה למשהו סיני (תמורה*מחיר) אם יש לכם אחד ששוכב במגירה ואין לכם מה לעשות איתו אשמח או לקנות אותו המחיר הוגן או להשכיר אותו.

פורסם

ומשהו שכולם צריכים ללמוד: משאירים בבית לפחות סמארטפון תקין אחד שהוחלף. יכול לשמש לכל מיני מצבים של תקלות, אורחים מחו"ל או נסיעות לחו"ל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...