Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני ומשבר גיל ה40.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחורה שיצאתי איתה לאחרונה רצתה סיבוב סקס נוסף באחת הפעמים; אמרתי לה שאני חובב מכוניות ואצלי וואלק שם ראשון לא רוצה לשים שני.

היה צחוקים, מפה לשם מאז אני עושה ב*ד.

ביום שאני לא אוכל להכניס לשני, אני פורש לגמלאות.

באופן הזוי שאין לתאר, בדיוק אתמול אשתי אמרה לי שליומולדת 40 היא תארגן לי מנאז' O.O

עכשיו אני חייב להחביא את השרשור הזה כי אם היא מגלה שאפשר לצאת מהמשבר עם נזק של סיטרואן בלבד אני נדפק מזה רצח.

(כמובן שכששאלתי אותה 'עם מי' היא קלטה שזה יותר בעייתי... נראה לי שאשאר בתחום הפנטזיות המוטוריות :()

ילד.

ילד!

עשתה לך עוקץ.

שמו לך מלכודת, נעמד לך, ונפלת בפנים כמו... ילד, במקום לשנן: "רק אותך, רק אותך, לא רואה אחרות ממטר."

ילד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

במבי ,קוראים לזה "כיפה אדומה".

לעולם אל תיכנס לפינה הזו עם בת הזוג.

(בת הזוג) יופי אתה אמרת את שלך..... ועכשיו תורי שומע מאמי יש פנטזיה להכניס אלינו למיטה רק אם אתה מרשה כמובן , בחור ממוצא אפריקאי עדיף מקונגו שמעתי ש- קונגו זה יופי של כלי.

(בן הזוג) :shock:

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

"כיפה אדומה" זה אם כבר לה יש מישהו בקנה, והם חשבו על זה ביחד (היא והמשחולת).

פורסם
בחורה שיצאתי איתה לאחרונה רצתה סיבוב סקס נוסף באחת הפעמים; אמרתי לה שאני חובב מכוניות ואצלי וואלק שם ראשון לא רוצה לשים שני.

היה צחוקים, מפה לשם מאז אני עושה ב*ד.

בגלל זה אתה עדיין נהג מתחיל.

תיזהר שמרוב השפשופים לא ייצא עלייך הג'יני.

פורסם
תיזהר שמרוב השפשופים לא ייצא עלייך הג'יני.

כל זמן שהוא לא בקטע של כפיות שאחרי, שייצא...

פורסם
"כיפה אדומה" זה אם כבר לה יש מישהו בקנה, והם חשבו על זה ביחד (היא והמשחולת).

כיפה אדומה זה אם יש לה מישהי בקנה, ביצים כחולות זה אם שלו עדיין נשאר בקנה, ככה או ככה - דפקה אותו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

פעם הניק שלי היה נהג משחיל. פעם.

הג'יני כבר סוגר חצי מיליון ק"מ כל פעם יוצא וחוזר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
ביום שאני לא אוכל להכניס לשני, אני פורש לגמלאות.

איש זקן בא לרופא עם תלונה:

- נהייתי מאוד זקן, דוקטור. אחת אני מצליח בלי בעיה. גם שניה אני יכול. שלישית בקושי וארבע זה כבר נהיה בלתי אפשרי וצריך מאמץ גדול עם הפסקות.

-הלוואי עלי ביצועים כאלה ועוד בגילך! - ענה לו הרופא.

-אין לי מושג דוקטור על מה אתה מדבר, אבל אני מדבר על קומות בבניין שלי. אני גר בקומה רביעית בלי מעלית.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם (נערך)

הבחורה שנהג מתחיל הייתה איתו.

בחור שיצאתי איתו לאחרונה רצה סיבוב סקס נוסף באחת הפעמים; אמרתי לו שאני חובבת מכוניות ואצלי וואלק שמה ראשון לא רוצה לשים שני.

אז אמרתי לו שים על R יענו race

היה צחוקים, מפה לשם מאז אני תמיד נוסעת על מכוניות עם גיר אוטומטי .

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

אתם סתם אנשים רעי לב. אני שפכתי את הלב כאן ומוחות חרמנים עם כתוביות "זון גדיל" באוויר ישר לקחו את זה לכיוון של זיונים גריאטריים . [emoji23]

פורסם

אתה רוצה לחזור לנושא? החלפתי עכשיו רכב ותירצתי את הרכב החדש (והמיוחד, לא משנה בדיוק איזה כרגע, זה שרשור שלך ושל ה DS שלך, תתחדש!) מול כל מי ששאל ביום הולדת העגול שלי, האם זה היה בצחוק או ברצינות? לעולם לא נדע, מעשית זה קרה ואולי היה בזה מרכיב פסיכולוגי של גיל, מודה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...