Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה אותך מגיב שקסנון 1000 מאיר לך לפנים.

ולדורס חוץ מהגז נראה לי שגם תרומה קטנה ל"תנו לחיות לחיות" תעזור.

גם בלבנון ניסנו להשתמש בקסנון, אבל היה יעיל יותר לירות סידרת פלשט ורק אז להדליק את הקסנון :wink:

פורסם
לא נכון.

אם היית נותן גז, גם המתלה הקדמי היה נפתח וגם המתלה האחורי היה נפתח.

לא מאמין? תתפלא, אבל זה ככה....

ובקצה, בלי קשר (ישיר), למתלה הקדמי, בגלל מבנהו, יותר קשה לספוג את המכה מאשר לאחורי. פתיחת גז היתה מקלה עד מאוד על החבטה.

נסה בעצמך, ותראה. מצא לך איזה סלע או בור קטן. עבור אותו פעם אחת תוך כדי בלימה (איום ונורא), פעם אחת עם מצמד לחוץ (כמו שסקוט אמר, גם זו בלימה אבל איטית.), פעם אחת עם גז יציב ומהירות קבועה, ופעם אחרונה עם גז פתוח לרווחה.

תחזור עם התוצאות, נראה לי שתתפלא קצת....

M.

:shock: הריני מתפלא! ו........אתה תצתרך לשכנע אותי כי ממש לא מסתדר לי שהמיתלה האחורי נפתח בתאוצה { ואם זה משנה גודל התאוצה }.

בנוגע לתגובת החיה - נראה לי שהחתול הזה דוקא חשב שהוא חכם - 5 מטר לפני ואחרי לא היו כלי רכב, ז"א - הוא לא זיהה את הדו"ג! כנראה הגלאי שדה מגנטי שלו לא עבד בגלל שזה רכב דל מתכת.

מה זה קסנון 1000?

תרומה לתנו לחיות? מה זה קשור? הם גם דורסים חתולים? זה מין דמי חבר בעמותה?

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

קסנון 1000 ? אההה זה פנס נורא גדול שאנשים מסוימים רואים פעם אחת עלהם לפני שהם פוגשים את ה48 החברות של השיח יאסין(הוא בטח קיבל יותר בגלל הדרגה).

התרומה לפי הרעיון "אל תשאל מה אתה יכול לעשות למאן המתים אלה מה תעשה למאן החיים". ובעיקר כי זה מעשה טוב שיצמצם את כמות חתולי הרחוב (עיקור וסירוס ולא דריסה ע"י רכב ערסים כפי שאחד מגולשי הפורום עושה).

Dead but dreaming

פורסם
:shock: הריני מתפלא! ו........אתה תצתרך לשכנע אותי כי ממש לא מסתדר לי שהמיתלה האחורי נפתח בתאוצה { ואם זה משנה גודל התאוצה }.

תתפלא, אבל הוא צודק

פורסם

תתפלא, אבל הוא צודק

קדימה, האם מתלה אחורי נפתח או נסגר בתאוצה, מזמן הנושא לא נדון.

אני מוכן להמר מראש לטובת 929.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
קדימה, האם מתלה אחורי נפתח או נסגר בתאוצה, מזמן הנושא לא נדון.

אני מוכן להמר מראש לטובת 929.

למה אתה לא מהמר לטובתי?

:mm_cry::crazyeyes

Voy con dios, y si no regreso, estoy con el

פורסם

קשקשתי תרשים כוחות ובאמת נראה שבתאוצה הבולם האחורי נפתח. הזרוע האחורית מפעילה עליו מומנט נגד כיוון השעון. קצת קשה לי להסיק מה קורה בבלימה אבל נראה לי שהכיווץ של המתלה הקידמי הרבה יותר חזק ולכן אין למתלה האחורי ברירה אלה להפתח גם (מקרה קיצוני סתופי). זה גם מסתדר אינוטואטיבית בניגוד למקרה של האצה.

tarshim.JPG

פורסם

כשאתה מאיר על חיה עם פנס היא רואה אור ולא מה יש מאחורי האור כך שהיא לא יודעת מה יש שם

איך חתולים מרגישים רעידות אדמה במרחק 500 ק"מ מהם,

אבל לא מסוגלים להרגיש אוטו שני מטרים מהם?

פורסם

אתם אומרים שהבולם האחורי לא נסגר בתאוצות? ואפילו נפתח?

אתם בעצם אומרים שבהרמת הגלגל הבולם האחורי לא נסגר אלה נפתח?

נשמע קצת מוזר לא? :shock:

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם
הסקרנות הרגה את החתול...

;-)

אם סיקרן אותו לדעת איך זה מרגיש כאשר פורד אסקורט עולה עליו,

אז כן. הסקרנות הרגה אותו...

לא יודע, לפי דעתי לפורד היתה מילה בנושא...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...