Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי לא מזמן סופרב שנת 2012 ואני מחפש לעשות ולבדוק כל מיני דברים באוטו ומחפש מוסך מורשה מומלץ.

תודה.

פורסם

מוסך "אוטו בדק" ברחוב תוצרת הארץ בת"א - אני מטפל בסקודה השלישית שלי ב-8 השנים האחרונות ומאד מרוצה מרמתו המקצועית והשירותית של המוסך. הדיאגנוסטיקאי שלהם נחשב אחד הטובים ברשת היבואן.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
שהם ממליצים על החלפת שמן כל 5k

ורפידות + צלחות כל 10K

5k במקום 15000k מה טוב בזה? אולי התכוונת כל 10000k.

שמן כמובן.

פורסם

טיפלתי גם בקרני אור וגם באוטובדק וגם במרכזי של סקודה בפלמחים.

אני שמח לבשר לך שכולם גרועים באותה מידה ולא מקפידים הקפדה יתרה על דברים בסיסים כמו ריקון נוזל בלמים בצורה נכונה, מילוי שמן ונוזלים בכמות מתאימה ולא לעבור את המקסימום. בפעם היחידה שהרכב היה צריך לעבור תיקון "משמעותי" - דהיינו החלפת משאבת מים נוזלת - נסעתי לרון וביקשתי שיחליפו לי לאחת מקורית.

אז ההמלצה שלי היא שתלך לטפל איפה שהכי נוח לך. כי כל המורשים אותו דרעק.

פורסם (נערך)

Nakamichi, ההודעה שלך מכלילה ומזלזלת בכל המוסכים המורשים.

גם אם מילאו לך שמן מעל למדיד, זה לא הופך אותם למכונאים גרועים.

נ.ב.

לשימת ליבך, גם "מוסכים מומלצים" עושים טעויות.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם

הסטנדרטים המצופים ממוסך מורשה גבוהים בהרבה מאלו של מוסך מדרכה או מוסך כללי.

תיאורטית כל הידע אמור להיות אצלהם. אני מגיע ומשלם פרמייה יפה על הטיפול הטוב ביותר לרכב שלי.

אני אף פעם לא מתקין חלקים חליפיים ברכב שלי. לא משנה הבדל המחיר ולא אכפת לי OEM או לא.

אני מטפל לפי הספר - אפילו מקדים טיפולים.

אני רוצה שהעבודה שיעשו לי תהיה ברמה טובה. מעולה.

ששמים לך נוזל קירור משמעותית מעל הסימון MAX. שלא מנקזים נוזל בלמים בפמפום אלא עם מזרק מהאיזור מילוי, שהשמן עובר את מדיד ה-MAX שמחליפים לך רפידות בלמים ועוצמת הבלימה יורדת משמעותית ומנסים להפיל את זה עלייך והכי חמור שמחליפים לך מוט היגוי ולא מהדקים טוב את הברגים ואתה מוצא את עצמך בלי יכולת לשלוט בהגה - אולי בעינייך זה לא הופך אותם למכונאים גרועים. בעיני זה לא הופך אותם לטובים.

ואלו רק הדברים שאני זוכר.

היו לי מעל לעשור ואגיות. נמאס לי וקניתי משהו אחר עכשיו בגלל רמת המוסכים שלהם.

• תוכן חדש...