Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משולשים למאזדה 3 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

תראו שעשיתי כיוון פרונט לפני כמה חודשים העובד שבדק את האוטו אמר לי שהמשולשים חלשים.

הוא אמר שזה לא קריטי להחליף עכשיו כי הם יכולים להחזיק עוד טיפה אבל רק שתדע.

עכשיו קראתי קצת באינטרנט ( אני לא מבין גדול שיהיה לכם ברור מראש חח ) הצלחתי להבין שהמשולשים לא הולכים כל כך מהר, ורוב הסיכויים זה תושבת שההבדל מאוד גדול יחסית בכסף.

עכשיו השאלה שלי היא כזאת מכיוון ששום מוסכניק בחיים לא יסכים להגיד שזה תושבת ולצאת בן אדם טוב, איך אני יכול לדעת מה צריך להחליף אם תושבת או משולש ?

ואם אני מחליף תושבת יש צורך בכיוון פרונט ?

שאלה קטנה אחרונה המנורה הראשית השמאלית שלי, כל הזמן מקצרת את המנורות זה מתחיל שהמנורה נכבת נותן מכה חוזרת ושוב פעם חלילה עד שלבסוף היא לא נדלקת יותר ואני מחליף מנורה.

כבר עברתי איזה 3-4 מנורות :-(

התייעצתי עם חשמלאי הוא טוען (בלי לבדוק בכלל את הבעיה, בגלל זה אני לא כזה סגור על זה) שזה בית מנורה,

עכשיו מניסיון של אנשים כאן האם יכול להיות שזה משהו אחר מבית מנורה ?

פורסם
לא בעיה בהיסתכלות ויזואלית לבחון תושבת או משולש. אם אתה מאיזור חדרה אין לי בעיה תבוא, נרים מעט את הרכב וניתן יחד מבט על הכל.

אני מאיזור קריות אבל הנסיעה לחדרה היא ממש שטויות זה לא כזה רחוק.

אני מאוד אשמח לקבל ממך עזרה רק בשביל לקבל עמת מידה על מה אני צריך להחליף אם תושבת או משולש .

תגיד לי יום נקבע נראה שמסתדר לשנינו ואני אגיע, אבל מאי נעימות אתה בטוח שזה לא מפריע לך לעזור לי כי לא כזה נעים לי שאני מטריח אותך.

• תוכן חדש...